Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини
Состояние воды у сливочном масле с добавкою криопорошку брунек черной смородины Condition of water in butter with blackcurrant buds cryopowder |
|
Creator |
Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А. Rashevska, T. |
|
Subject |
кріопорошок
чорна смородина вершкове масло криопорошок чорная смородина сливочное масло cryopowder blackcurrant butter |
|
Description |
Добавка кріопорошку бруньок чорної смородини впливає на стан води в структурі вершкового масла, підвищує кількість адсорбційно зв'язаної вологи.Добавка криопорошку почек черной смородины влияет на состояние воды в структуре сливочного масла, повышает количество адсорбционно связанной влаги. Additive of blackcurrant buds cryopowder affects on the water in structure of butter, increases the number of bound moisture adsorption.
|
|
Date |
2013-02-27T15:13:33Z
2013-02-27T15:13:33Z 1998 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 1998. - № 4. - С. 113-115.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6616 |
|
Language |
uk_UK
|
|