Запис Детальніше

Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини
Состояние воды у сливочном масле с добавкою криопорошку брунек черной смородины
Condition of water in butter with blackcurrant buds cryopowder
 
Creator Рашевська, Т. О.
Рашевская, Т. А.
Rashevska, T.
 
Subject кріопорошок
чорна смородина
вершкове масло
криопорошок
чорная смородина
сливочное масло
cryopowder
blackcurrant
butter
 
Description Добавка кріопорошку бруньок чорної смородини впливає на стан води в структурі вершкового масла, підвищує кількість адсорбційно зв'язаної вологи.Добавка криопорошку почек черной смородины влияет на состояние воды в структуре сливочного масла, повышает количество адсорбционно связанной влаги. Additive of blackcurrant buds cryopowder affects on the water in structure of butter, increases the number of bound moisture adsorption.
 
Date 2013-02-27T15:13:33Z
2013-02-27T15:13:33Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Рашевська, Т. О. Стан води у вершковому маслі з добавкою кріопорошку бруньок чорної смородини / Т. О. Рашевська // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій. - 1998. - № 4. - С. 113-115.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6616
 
Language uk_UK