Запис Детальніше

Білково-жировий стабілізатор з ковбасних оболонок (Деклараційний патент на винахід №59227)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Білково-жировий стабілізатор з ковбасних оболонок (Деклараційний патент на винахід №59227)
Белково-жировой стабилизатор с колбасных оболочек (Декларационный патент на изобретение № 59227)
Protein and fat stabilizer of sausage casings (Patent for invention № 59227)
 
Creator Пасічний, В. М.
Клименко, М. М.
Сосіна, О. В.
Мащенко, Т. В.
Пасичный, В. Н.
Клименко, М. М.
Сосина, О. В.
Мащенко, Т. В.
Pasichniy, V. M.
Klimenko, M.
Sosina, O.
Mashchenko, T.
 
Subject білково-жировий стабілізатор
промивання
термічна обробка
диспергуванням ковбасної шкурки
белково-жировой стабилизатор
промывания
термическая обработка
диспергированием колбасной шкурки
protein-lipid stabilizer
washing
heat treatment
dispersing sausage skins
 
Description Розроблено спосіб виробництва білково-жирового стабілізатор з ковбасної шкури, що передбачає її промивання та нарізання на шматки, який відрізняється тим, що проводиться витримка у воді та термічна обробка ковбасної шкури з подальшим подрібненням та диспергуванням ковбасної шкурки, з додаванням бульйону або води, свинячого жиру або шпига до маси вареної ковбасної шкури. Разработан способ производства белково-жирового стабилизатор с колбасной шкуры, предусматривающий ее промывания и нарезки на куски, который отличается тем, что проводится выдержка в воде и термическая обработка колбасной шкуры с последующим дроблением и диспергированием колбасной шкурки, с добавлением бульона или воды, свиного жира или шпига к массе вареной колбасной шкуры. A method of producing a protein-lipid stabilizer of sausage skins, which involves washing and cutting it into pieces, wherein conducted exposure to water and heat treatment of sausage skins, followed by grinding and dispersing sausage skins, adding broth or water, pork fat or Shpyg to mass cooked sausage skins.
 
Date 2013-03-04T13:41:37Z
2013-03-04T13:41:37Z
2003
 
Type Other
 
Identifier Деклараційний патент на винахід №59227, МПК F23 J3/ 04, Білково-жировий стабілізатор з ковбасних оболонок. / Пасічний В. М., Клименко М. М., Сосіна О. В., Мащенко Т. В. ; патентовласник – НУХТ ; заявл. 18.12.2002 ; опубл. 15.08.2003, Бюл. № 8, 2003 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6720
 
Language other