Двухэтапная выпечка хлебобулочных изделий
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Двухэтапная выпечка хлебобулочных изделий
Двоетапна випічка хлібобулочних виробів A two-stage baking bread |
|
Creator |
Ковалёв, А. В.
Ковальов, О. В. Kovalyov, O. Мысечко, Н. А. Мисечко, Н. О. Misechko, N. Бурлака, Е. Н. Бурлака, Е. Н. Burlaka, E. |
|
Subject |
вакуумно-испарительная камера фирмы Zeovac
хлеб охлаждения полуфабрикат вакуумно-випарна камера фірми Zeovac хліб охолодження напівфабрикат semi-vacuum evaporation chamber firms Zeovac bread cool |
|
Description |
Обеспечение населения свежими хлебобулочными изделиями является актуальной проблемой. Перспективным направлением ее решения является замена непрерывного производства на двухэтапный процесс с окончательной выпечкой полуфабрикатов в местах реализации после быстрого их охлаждения и длительного хранения. Наиболее эффективным оказалось вакуумно-испарительное охлаждение полуфабрикатов хлебобулочных изделий.
Забезпечення населення свіжими хлібобулочними виробами є актуальною проблемою. Перспективним напрямом її розв'язання є заміна безперервного виробництва на двоетапний процес з остаточною випічкою напівфабрикатів у місцях реалізації після швидкого їх охолодження і тривалого зберігання. Найбільш ефективним виявилося вакуумно-випарне охолодження напівфабрикатів хлібобулочних виробів. Providing the population with fresh bakery products is an important issue. Promising direction to solve it is to replace the continuous production on a two-step process with the final baking semis in point of sale after their rapid cooling and longevity. The most effective was the vacuum evaporative cooling semi bakery. |
|
Date |
2013-03-14T13:41:53Z
2013-03-14T13:41:53Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковалёв, А. В. Двухэтапная выпечка хлебобулочных изделий / А. В. Ковалёв, Н. А. Мысечко, Е. Н. Бурлака // Оборудование для пищевой промышленности. – 2008. - №1(2). – С. 48-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6828 |
|
Language |
other
|
|