Запис Детальніше

Адсорбційне очищення бражного дистиляту морденітом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Адсорбційне очищення бражного дистиляту морденітом
Адсорбционное очищение бражного дистиллята морденитом
Adsorption cleaning wassail distillate mordenite
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Мельник, Л. М.
Мельник, Л. Н.
Melnik, L.
Корнієнко, В. В.
Корниенко, В. В.
Kornienko, V.
 
Subject поділ
теоретична модель
разделение
теоретическая модель
separation
theoretical model
 
Description Видання містить програму і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього техноло­гічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності під­приємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій промисловості.
Издание содержит программу и материалы 78 международной научной конференции молодых ученых, аспирантов и студентов. Рассмотрены проблемы совершенствования существующих и создания новых энерго-и ресурсосберегающих технологий для производства пищевых продуктов на основе современных физико-химических методов, использование нетрадиционного сырья, новейшего технологического и энергосберегающего оборудования, повышения эффективности деятельности предприятий, а также результаты научно-исследовательских работ студентов с целью повышения качества подготовки будущих специалистов пищевой промышленности. Рассчитано на молодых ученых и исследователей, занимающихся определенными проблемами в пищевой промышленности.
The publication contains the materials and 78 international scientific conference of young scientists, graduate and undergraduate students. The problems of improvement of existing and creation of new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of alternative raw materials, advanced technology and energy-efficient equipment, improved performance of enterprises, as well as the results of research students in order to increase quality training of future specialists food industry. To young scientists and researchers involved in the noted problems in the food industry.
 
Date 2013-03-18T14:06:34Z
2013-03-18T14:06:34Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Корнієнко, В. В. Адсорбційне очищення бражного дистиляту морденітом / В. В. Корнієнко, В. М. Таран, М. Л. Мельник // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 78-а міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, Київ, 2–3 квітня 2012 р. – К., НУХТ, 2012. – Ч. 2. - С. 7-8.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6887
 
Language other