Запис Детальніше

Керуйте тепловим режимом

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Керуйте тепловим режимом
Управление тепловым режимом
Manage thermal regime
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Ковальов, О. В.
Ковалёв, А. В.
Kovalyov, O. V.
 
Subject випікання
тепловий режим
хліб
печі
выпечки
тепловой режим
хлеб
печи
baking
heat treatment
bread
oven
 
Description Існуючі способи керування процесом випікання на сучасних хлібозаводах передбачають стабілізацію температури як параметра теплового режиму хлібопекарської печі. Однак, вона не може бути домінантою, оскільки за своїми динамічними властивостями печі по-різному підготовлені до регулювання температури. Це зумовлено тим, що кожна піч має свою конструкцію та інерційність, а відтак і запізнілість процесу й коефіцієнт самовирівнювання.
Существующие способы управления процессом выпечки на современных хлебозаводах предусматривают стабилизацию температуры качестве параметра теплового режима хлебопекарной печи. Однако, она не может быть доминантой, поскольку по своим динамическими свойствами печи по-разному подготовлены к регулированию температуры. Это обусловлено тем, что каждая печь имеет свою конструкцию и инерционность, а затем и запоздалость процесса, и коэффициент самовыравнивания.
Existing methods of managing the process of baking in modern bakeries provide stabilization of the temperature as a parameter of the thermal regime of the baking oven. However, it may not be dominant, because its dynamic properties furnace differently prepared for temperature control. This is because each oven has its own structure and inertia, and thus delayed the process and the coefficient self-leveling.
 
Date 2013-03-20T15:00:48Z
2013-03-20T15:00:48Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Таран, В. М. Керуйте тепловим режимом / В. М. Таран, О. В. Ковальов // Зерно і хліб. – 2004. - №4. – С. 45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6969
 
Language other