Керуйте тепловим режимом
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Керуйте тепловим режимом
Управление тепловым режимом Manage thermal regime |
|
Creator |
Таран, В. М.
Таран, В. М. Taran, V. M. Ковальов, О. В. Ковалёв, А. В. Kovalyov, O. V. |
|
Subject |
випікання
тепловий режим хліб печі выпечки тепловой режим хлеб печи baking heat treatment bread oven |
|
Description |
Існуючі способи керування процесом випікання на сучасних хлібозаводах передбачають стабілізацію температури як параметра теплового режиму хлібопекарської печі. Однак, вона не може бути домінантою, оскільки за своїми динамічними властивостями печі по-різному підготовлені до регулювання температури. Це зумовлено тим, що кожна піч має свою конструкцію та інерційність, а відтак і запізнілість процесу й коефіцієнт самовирівнювання.
Существующие способы управления процессом выпечки на современных хлебозаводах предусматривают стабилизацию температуры качестве параметра теплового режима хлебопекарной печи. Однако, она не может быть доминантой, поскольку по своим динамическими свойствами печи по-разному подготовлены к регулированию температуры. Это обусловлено тем, что каждая печь имеет свою конструкцию и инерционность, а затем и запоздалость процесса, и коэффициент самовыравнивания. Existing methods of managing the process of baking in modern bakeries provide stabilization of the temperature as a parameter of the thermal regime of the baking oven. However, it may not be dominant, because its dynamic properties furnace differently prepared for temperature control. This is because each oven has its own structure and inertia, and thus delayed the process and the coefficient self-leveling. |
|
Date |
2013-03-20T15:00:48Z
2013-03-20T15:00:48Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Таран, В. М. Керуйте тепловим режимом / В. М. Таран, О. В. Ковальов // Зерно і хліб. – 2004. - №4. – С. 45.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6969 |
|
Language |
other
|
|