Запис Детальніше

Дослідження структурно-механічних властивостей начинок з добавками для екструдованих борошняних виробів печиво

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структурно-механічних властивостей начинок з добавками для екструдованих борошняних виробів печиво
Исследование структурно-механических свойств начинок с добавками для экструдированных мучных изделий
Study of the structural and mechanical properties toppings with additives for extruded bakery products
 
Creator Сидоренко, С. І.
Сидоренко, С. И.
Sidorenko, S.
Руденко-Грицюк, О. А.
Руденко-Грыцюк, О. А.
Rudenko-Gricyuk, O.
 
Subject випікання
начинка
повидло
реологічні властивості
выпечка
начинка
повидло
реологические свойства
baking
stuffing
jam
rheological properties
 
Description При випіканні борошняних хлібобулочних і кондитерських виробів в’язкість начинки та її пластична міцність значно зменшуються, причому начинка частково може витікати із виробів. Це приводить до порушення стандартної маси та погіршення зовнішнього виду, тобто веде до отримання бракованих виробів.
При выпечке мучных хлебобулочных и кондитерских изделий вязкость начинки и ее пластическая прочность значительно уменьшаются, причем начинка частично может вытекать из изделий. Это приводит к нарушению стандартного веса и ухудшение внешнего вида, то есть ведет к получению бракованных изделий
When baking flour bakery and confectionery filling viscosity and its plastic strength greatly reduced, and partially filling may leak from the products. This leads to a breach of the standard mass and deterioration of the external form that leads to a defective product.
 
Date 2013-03-26T13:51:07Z
2013-03-26T13:51:07Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Сидоренко, С. І. Дослідження структурно-механічних властивостей начинок з добавками для екструдованих борошняних виробів печиво / С. І. Сидоренко, О. А. Руденко-Грицюк //Нові технології та технічні рішення в харчовій промисловості: сьогодення і перспективи : IХ міжнародна науково-технічна конференція : тези доп. - 2005. - С. 27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7065
 
Language other