Дослідження структурно-механічних властивостей начинок з добавками для екструдованих борошняних виробів печиво
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження структурно-механічних властивостей начинок з добавками для екструдованих борошняних виробів печиво
Исследование структурно-механических свойств начинок с добавками для экструдированных мучных изделий Study of the structural and mechanical properties toppings with additives for extruded bakery products |
|
Creator |
Сидоренко, С. І.
Сидоренко, С. И. Sidorenko, S. Руденко-Грицюк, О. А. Руденко-Грыцюк, О. А. Rudenko-Gricyuk, O. |
|
Subject |
випікання
начинка повидло реологічні властивості выпечка начинка повидло реологические свойства baking stuffing jam rheological properties |
|
Description |
При випіканні борошняних хлібобулочних і кондитерських виробів в’язкість начинки та її пластична міцність значно зменшуються, причому начинка частково може витікати із виробів. Це приводить до порушення стандартної маси та погіршення зовнішнього виду, тобто веде до отримання бракованих виробів. При выпечке мучных хлебобулочных и кондитерских изделий вязкость начинки и ее пластическая прочность значительно уменьшаются, причем начинка частично может вытекать из изделий. Это приводит к нарушению стандартного веса и ухудшение внешнего вида, то есть ведет к получению бракованных изделий When baking flour bakery and confectionery filling viscosity and its plastic strength greatly reduced, and partially filling may leak from the products. This leads to a breach of the standard mass and deterioration of the external form that leads to a defective product. |
|
Date |
2013-03-26T13:51:07Z
2013-03-26T13:51:07Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сидоренко, С. І. Дослідження структурно-механічних властивостей начинок з добавками для екструдованих борошняних виробів печиво / С. І. Сидоренко, О. А. Руденко-Грицюк //Нові технології та технічні рішення в харчовій промисловості: сьогодення і перспективи : IХ міжнародна науково-технічна конференція : тези доп. - 2005. - С. 27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7065 |
|
Language |
other
|
|