Запис Детальніше

Використання інформаційних технологій проектування для визначення параметрів транспортування нехарчової м'ясної сировини

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання інформаційних технологій проектування для визначення параметрів транспортування нехарчової м'ясної сировини
Использование информационных технологий проектирования для определения параметров транспортировки непищевой мясного сырья
Using information technology to determine the design parameters of the transport of non-food raw meat
 
Creator Таран, В. М.
Таран, В. М.
Taran, V. M.
Беседа, С. Д.
Беседа, С. Д.
Beseda, S.
Штефан, Є. В.
Штефан, Е. В.
Shtefan, E.
 
Subject нехарчова м’ясна сировина
трубопровід
тиск- переміщення
м’ясо-кісткова суміш
непищевая мясное сырье
трубопровод
давление-перемещение
мясо-костная смесь
non-food raw meat
pipeline
pressure-moving
meat-and-bone mixture
 
Description У межах інформаційної технології проектування машин і апаратів харчових виробництв розроблено схему визначення впливу конструктивних параметрів дифузора пристрою, що нагнітає нехарчову м’ясну сировину до транспортного трубопроводу, на закономірності руху м’ясо-кісткової суміші.
В рамках информационной технологии проектирования машин и аппаратов пищевых производств разработана схема определения влияния конструктивных параметров диффузора устройства нагнетает непищевой мясное сырье к транспортному трубопроводу, на закономерности движения мясокостной смеси.
Within information technology design of machines and devices for food industry developed a scheme to study the influence of structural parameters diffuser device that blows nonfood raw meat to the transport pipeline on the movement of meat and bone mixtures.
 
Date 2013-03-26T14:04:56Z
2013-03-26T14:04:56Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Таран, В. М. Використання інформаційних технологій проектування для визначення параметрів транспортування нехарчової м'ясної сировини / В. М. Таран, С. Д. Беседа, Є. В. Штефан // Інноваційні технології проблеми якості та безпеки сировини та готової продукції у м'ясній та молочній промисловості : Міжнародна науково-технічна конф., 27-28 листопада 2007 р. : тези доповідей. – 2007. - С. 147-148.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7066
 
Language other