Запис Детальніше

Сировина для безглютенових харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сировина для безглютенових харчових продуктів
Сырье для безглютеновых пищевых продуктов
Raw materials for gluten-free foods
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
Безсмертна, Л. О.
Bezsmertna, L.
Безсмертная, Л. А.
 
Subject солод
целіакія
рис
сорт
хімічний склад
солод
рис
целиакия
сорт
химический состав
celiac disease
rice
variety
chemical composition
malt
 
Description Визначено фізичні показники і хімічний склад 7-ми вітчизняних сортів рису. З’ясована можливість виробництва з них солоду як сировини для аглютенових лікувально-дієтичних харчових продуктів.
Определены физические показатели и химический состав 7-ми отечественных сортов риса. Выяснена возможность производства из них солода в качестве сырья для аглютенових лечебно-диетических пищевых продуктов.
Determined physical parameters and chemical composition of a 7-domestic rice varieties. The possible ways of their ability to produce malt as raw material for ahlyutenovyh medical and dietary foods.
 
Date 2013-03-28T14:35:24Z
2013-03-28T14:35:24Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Ємельянова, Н. О. Сировина для безглютенових харчових продуктів / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна, В. О. Скидан // Хранение и переработка зерна. – 2012. - №12. – С. 62 – 64.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7106
 
Language other