Сировина для безглютенових харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сировина для безглютенових харчових продуктів
Сырье для безглютеновых пищевых продуктов Raw materials for gluten-free foods |
|
Creator |
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. Чумакова, О. В. Чумакова, Е. В. Chumakova, O. Безсмертна, Л. О. Bezsmertna, L. Безсмертная, Л. А. |
|
Subject |
солод
целіакія рис сорт хімічний склад солод рис целиакия сорт химический состав celiac disease rice variety chemical composition malt |
|
Description |
Визначено фізичні показники і хімічний склад 7-ми вітчизняних сортів рису. З’ясована можливість виробництва з них солоду як сировини для аглютенових лікувально-дієтичних харчових продуктів.
Определены физические показатели и химический состав 7-ми отечественных сортов риса. Выяснена возможность производства из них солода в качестве сырья для аглютенових лечебно-диетических пищевых продуктов. Determined physical parameters and chemical composition of a 7-domestic rice varieties. The possible ways of their ability to produce malt as raw material for ahlyutenovyh medical and dietary foods. |
|
Date |
2013-03-28T14:35:24Z
2013-03-28T14:35:24Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ємельянова, Н. О. Сировина для безглютенових харчових продуктів / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна, В. О. Скидан // Хранение и переработка зерна. – 2012. - №12. – С. 62 – 64.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7106 |
|
Language |
other
|
|