Розробка технологічного режиму солодорощення вівса
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технологічного режиму солодорощення вівса
Разработка технологического режима солодоращення овса Development of technological regime malting oats |
|
Creator |
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. Ємельянова, Н. О. Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. |
|
Subject |
температура
тривалість овес солод солодорощення продолжительность овес солод солодорощение влажность температура вологість duration oats temperature malt humidity malting |
|
Description |
Розроблено технологічний режим солодорощення вівса із врахуванням вологості, температури і тривалості процесу солодорощення.
Разработан технологический режим солодорощення овса с учетом влажности, температуры и длительности процесса солодоращення. The technological regime malting oats with the humidity, temperature and duration of the process of malting. |
|
Date |
2013-03-28T14:51:41Z
2013-03-28T14:51:41Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мукоїд, Р. М. Розробка технологічного режиму солодорощення вівса / Р. М.Мукоїд, Н. О.Ємельянова, А. І.Українець // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людини у ХХΙ столітті: 75-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 13 – 14 квітня 2009 р.: тези допов. – К.,: НУХТ, 2009. – Ч.2. – С. 191.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7107 |
|
Language |
other
|
|