Запис Детальніше

Розробка технологічного режиму солодорощення вівса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технологічного режиму солодорощення вівса
Разработка технологического режима солодоращення овса
Development of technological regime malting oats
 
Creator Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
 
Subject температура
тривалість
овес
солод
солодорощення
продолжительность
овес
солод
солодорощение
влажность
температура
вологість
duration
oats
temperature
malt
humidity
malting
 
Description Розроблено технологічний режим солодорощення вівса із врахуванням вологості, температури і тривалості процесу солодорощення.
Разработан технологический режим солодорощення овса с учетом влажности, температуры и длительности процесса солодоращення.
The technological regime malting oats with the humidity, temperature and duration of the process of malting.
 
Date 2013-03-28T14:51:41Z
2013-03-28T14:51:41Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Мукоїд, Р. М. Розробка технологічного режиму солодорощення вівса / Р. М.Мукоїд, Н. О.Ємельянова, А. І.Українець // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людини у ХХΙ столітті: 75-а наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 13 – 14 квітня 2009 р.: тези допов. – К.,: НУХТ, 2009. – Ч.2. – С. 191.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7107
 
Language other