Перспективи використання пророщених злакових культур
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання пророщених злакових культур
Перспективы использования пророщенных злаковых культур Prospects of using germinated cereals |
|
Creator |
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. Українець, А. І. Украинец, А. И. Ukrainets, A. |
|
Subject |
вуглеводи
зерно пророщування біологічно активні речовини амінокислоти вітаміни білки углеводы зерно проращивание биологически активные вещества аминокислоты витамины белки carbohydrates grain germination biologically active substances amino acids vitamins proteins |
|
Description |
Представлено, що продукти харчування в процесі технологічної обробки при виробництві втрачають значну частину необхідних для організму людини компонентів. Це призводить до зниження природної біологічної цінності продуктів, що веде до порушення обмінних процесів в організмі людини. Вирішенням цієї проблеми є створення нових продуктів харчування з використанням пророщених злаків.
Представлено, что продукты питания в процессе технологической обработки при производстве теряют значительную часть необходимых для организма человека компонентов. Это приводит к снижению естественной биологической ценности продуктов, что ведет к нарушению обменных процессов в организме человека. Решением этой проблемы является создание новых продуктов питания с использованием пророщенных злаков. Provided, that the food in the process of technological processing in the production lose much of the necessary components for the human body. This leads to a decrease in the value of natural biological products, which leads to disruption of metabolic processes in the body. The solution to this problem is the creation of new food products using sprouted grains. |
|
Date |
2013-03-28T15:06:07Z
2013-03-28T15:06:07Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мукоїд, Р. М. Перспективи використання пророщених злакових культур / Р. М. Мукоїд, А. І. Українець // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20 квітня 2010 р. : тези допов. – 2010. – Ч. 1. – С. 100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7108 |
|
Language |
other
|
|