Запис Детальніше

Перспективи використання пророщених злакових культур

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання пророщених злакових культур
Перспективы использования пророщенных злаковых культур
Prospects of using germinated cereals
 
Creator Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
 
Subject вуглеводи
зерно
пророщування
біологічно активні речовини
амінокислоти
вітаміни
білки
углеводы
зерно
проращивание
биологически активные вещества
аминокислоты
витамины
белки
carbohydrates
grain germination
biologically active substances
amino acids
vitamins
proteins
 
Description Представлено, що продукти харчування в процесі технологічної обробки при виробництві втрачають значну частину необхідних для організму людини компонентів. Це призводить до зниження природної біологічної цінності продуктів, що веде до порушення обмінних процесів в організмі людини. Вирішенням цієї проблеми є створення нових продуктів харчування з використанням пророщених злаків.
Представлено, что продукты питания в процессе технологической обработки при производстве теряют значительную часть необходимых для организма человека компонентов. Это приводит к снижению естественной биологической ценности продуктов, что ведет к нарушению обменных процессов в организме человека. Решением этой проблемы является создание новых продуктов питания с использованием пророщенных злаков.
Provided, that the food in the process of technological processing in the production lose much of the necessary components for the human body. This leads to a decrease in the value of natural biological products, which leads to disruption of metabolic processes in the body. The solution to this problem is the creation of new food products using sprouted grains.
 
Date 2013-03-28T15:06:07Z
2013-03-28T15:06:07Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Мукоїд, Р. М. Перспективи використання пророщених злакових культур / Р. М. Мукоїд, А. І. Українець // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного господарства і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 20 квітня 2010 р. : тези допов. – 2010. – Ч. 1. – С. 100.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7108
 
Language other