Запис Детальніше

Вівсяний солод як сировина для оздоровчих продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вівсяний солод як сировина для оздоровчих продуктів
Овсяный солод как сырье для оздоровительных продуктов
Oat malt as raw material for health products
 
Creator Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
Безсмертна, Л. О.
Безсмертная, Л. А.
Bezsmertna, L.
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
 
Subject вітаміни
крохмаль
зерно
солод
пророщування
ферменти
біологічно активні речовини
білки
амінокислоти
крахмал
зерно
солод
проращивание
ферменты
биологически активные вещества
белки
аминокислоты
витамины
starch
grain
malt
germination
ferments
biologically active substances
proteins
amino acids
vitamins
 
Description При пророщуванні зерно збагачується біологічно активними речовинами. Тому вівсяний солод використовується при виробництві різних лікувально-дієтичних продуктів. Були досліджені два нових сорти голозерного вівса і для порівняння два розповсюджених плівкових сорту. В результаті проведених досліджень встановлено, що солод з голозерного вівса за вмістом вільних цукрів, загальних вільних і незамінних амінокислот, жиру і мінеральних речовин на 20-30% переважає солод плівковий.
При проращивании зерно обогащается биологически активными веществами. Поэтому овсяный солод используется при производстве различных лечебно-диетических продуктов. Были исследованы два новых сорта голозерного овса и для сравнения два распространенных пленочных сорта. В результате проведенных исследований установлено, что солод с голозерного овса по содержанию свободных сахаров, общих свободных и незаменимых аминокислот, жира и минеральных веществ на 20-30% превосходит солод пленочный.
When germinated grain enriched with biologically active substances. Therefore, oat malt is used in the manufacture of various medical and dietary products. We investigated two new varieties of hull-less oats and to compare two common varieties of film. The studies found that the hull-less oat malt with the content of free sugars, free and total amino acids, as well as fat and minerals by 20-30% higher than the malt film.
 
Date 2013-03-28T15:25:36Z
2013-03-28T15:25:36Z
2011
 
Type Thesis
 
Identifier Чумакова, О. В. Вівсяний солод як сировина для оздоровчих продуктів / О. В. Чумакова, Л. О. Безсмертна, Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішення проблем харчування людства у ХХІ столітті : 77-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2011 р. : тези доп. – К. ׃ НУХТ, 2011. – Ч. 1 – С. 15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7109
 
Language other