Запис Детальніше

Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду
Биологически активные вещества толокна и овсяного солода
Biologically active substances of oatmeal and oats malt
 
Creator Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А.
Yemelyanova, N.
Мукоїд, Р. М.
Мукоид, Р. Н.
Mukoid, R.
Чумакова, О. В.
Чумакова, Е. В.
Chumakova, O.
 
Subject амінокислоти
зерно
солод
солодорощення
ферментація
толокно
цукри
аминокислоты
зерно
солод
солодоращенне
ферментация
толокно
сахара
amino acids
grain
malt
malting
fermentation
oatmeal
sugar
 
Description Досліджено і порівняно вміст біологічно активних речовин в вівсяному солоді і толокні. Определено содержание биологически активных веществ в овсяном солоде и толокно. The content of biologically active substances in the oat malt and oatmeal.
 
Date 2013-03-28T15:35:38Z
2013-03-28T15:35:38Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Ємельянова, Н. О. Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. – 2011. - № 9. – С. 62–63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7110
 
Language other