Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду
Биологически активные вещества толокна и овсяного солода Biologically active substances of oatmeal and oats malt |
|
Creator |
Ємельянова, Н. О.
Емельянова, Н. А. Yemelyanova, N. Мукоїд, Р. М. Мукоид, Р. Н. Mukoid, R. Чумакова, О. В. Чумакова, Е. В. Chumakova, O. |
|
Subject |
амінокислоти
зерно солод солодорощення ферментація толокно цукри аминокислоты зерно солод солодоращенне ферментация толокно сахара amino acids grain malt malting fermentation oatmeal sugar |
|
Description |
Досліджено і порівняно вміст біологічно активних речовин в вівсяному солоді і толокні. Определено содержание биологически активных веществ в овсяном солоде и толокно. The content of biologically active substances in the oat malt and oatmeal.
|
|
Date |
2013-03-28T15:35:38Z
2013-03-28T15:35:38Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ємельянова, Н. О. Біологічно активні речовини толокна та вівсяного солоду / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова // Хранение и переработка зерна. – 2011. - № 9. – С. 62–63.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7110 |
|
Language |
other
|
|