Запис Детальніше

Електронний спосіб випічки хлібобулочних і кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Електронний спосіб випічки хлібобулочних і кондитерських виробів
Электроконтактный способ выпечки хлебобулочных и кондитерских изделий
Electro-contact method of baking of bakery and pastry wares
 
Creator Сухенко, Ю. Г.
Сухенко, В. Ю.
Бойко, Ю. І.
Сухенко, Ю. Г.
Сухенко, В. Ю.
Бойко, Ю. И.
Suhenko, U.
Suhenko, V.
Boyko, U.
 
Subject випічка
сушка
енерговитрати
конвективний
електроконтактний процес
хлібопекарські печі
выпечка
сушка
энергозатраты
конвективный
электроконтактный процесс
хлебопекарные печи
baking
drying
energy expenses
convection
electro- contact process
bakery stove
 
Description Проведений аналіз способів випічки хліба. Запропонована енергозберігаюча електроконтактна піч, що забезпечує хорошу якість випічки при скороченні тривалості процесу, яка може бути також використана для сушки харчової сировини і виробів. Проведен анализ способов выпечки хлеба. Предложена электроконтактная энергосберегающая печь, обеспечивающая хорошее качество выпечки при сокращении длительности процесса, которая может быть также использована для сушки пищевого сырья и изделий. The analysis of methods of baking of bread is conducted. Offered electro-pin energy saving stove, providing the good value of baking at reduction of duration of process, which can be also used for drying of food raw material and wares.
 
Date 2013-04-01T08:14:07Z
2013-04-01T08:14:07Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Сухенко, Ю. Г. Электроконтактный способ выпечки хлебобулочных и кондитерских изделий / В. Ю. Сухенко, Ю. І. Бойко // Хранение и переработка зерна. – 2009. - № 12. – С. 41–42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7146
 
Language other