Солод у виробництві безглютенових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Солод у виробництві безглютенових продуктів
Солод в производстве безглютеновых продуктов Malt in the production of gluten-free products |
|
Creator |
Мукоїд, Р. М.
Чумакова, О. В. Ємельянова, Н. О. Мукоид, Р. Н. Чумакова, Е. В. Емельянова, Н. А. Mukoid, R. Chumakova, O. Yemelyanova, N. |
|
Subject |
глютен
целіакія солод зерно ферменти білки крохмаль цукри амінокислоти вітаміни глютен целиакия солод зерно ферменты белки крахмал сахара аминокислоты витамины gluten сoeliac disease malt grain enzymes squirrel starch sugar amino acid vitamins |
|
Description |
Зерно при пророщуванні збагачується низькомолекулярними білками, амінокислотами, цукрами, вітамінами та ферментами. Тому використання пророщеного зерна (солоду) при виробництві харчових продуктів підвищує їх біологічну цінність. Такий солод буде використовуватися при розробці нових видів продуктів для хворих на целіакію. Зерно при проращивании обогащается низкомолекулярными белками, аминокислотами, сахарами, витаминами и ферментами. Поэтому использование пророщенного зерна (солода) при производстве пищевых продуктов повышает их биологическую ценность. Такой солод будет использоваться при разработке новых видов продуктов для больных целиакией. Grain germination is enriched with low molecular weight proteins, amino acids, sugars, vitamins and enzymes. Therefore the use of sprouted grains (malt) in the production of food increases their biological value. This malt is used in the development of new products for people with celiac disease. |
|
Date |
2013-04-04T12:15:36Z
2013-04-04T12:15:36Z 2012 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Мукоїд, Р. М. Солод у виробництві безглютенових продуктів / Р.М. Мукоїд, О. В Чумакова. Н. О. Ємельянова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 25 квітня. – Харків. ׃ ХДУХТ, 2012. – Ч. 1 – С. 50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7281 |
|
Language |
other
|
|