Запис Детальніше

Солод у виробництві безглютенових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Солод у виробництві безглютенових продуктів
Солод в производстве безглютеновых продуктов
Malt in the production of gluten-free products
 
Creator Мукоїд, Р. М.
Чумакова, О. В.
Ємельянова, Н. О.
Мукоид, Р. Н.
Чумакова, Е. В.
Емельянова, Н. А.
Mukoid, R.
Chumakova, O.
Yemelyanova, N.
 
Subject глютен
целіакія
солод
зерно
ферменти
білки
крохмаль
цукри
амінокислоти
вітаміни
глютен
целиакия
солод
зерно
ферменты
белки
крахмал
сахара
аминокислоты
витамины
gluten
сoeliac disease
malt
grain
enzymes
squirrel
starch
sugar
amino acid
vitamins
 
Description Зерно при пророщуванні збагачується низькомолекулярними
білками, амінокислотами, цукрами, вітамінами та ферментами. Тому використання пророщеного зерна (солоду) при виробництві харчових продуктів підвищує їх біологічну цінність. Такий солод буде використовуватися при розробці нових видів продуктів для хворих на целіакію.

Зерно при проращивании обогащается низкомолекулярными
белками, аминокислотами, сахарами, витаминами и ферментами. Поэтому использование пророщенного зерна (солода) при производстве пищевых продуктов повышает их биологическую ценность. Такой солод будет использоваться при разработке новых видов продуктов для больных целиакией.

Grain germination is enriched with low molecular weight
proteins, amino acids, sugars, vitamins and enzymes. Therefore the use of sprouted grains (malt) in the production of food increases their biological value. This malt is used in the development of new products for people with celiac disease.
 
Date 2013-04-04T12:15:36Z
2013-04-04T12:15:36Z
2012
 
Type Thesis
 
Identifier Мукоїд, Р. М. Солод у виробництві безглютенових продуктів / Р.М. Мукоїд, О. В Чумакова. Н. О. Ємельянова // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів, 25 квітня. – Харків. ׃ ХДУХТ, 2012. – Ч. 1 – С. 50.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7281
 
Language other