Researching antiseptic properties of shungite when producing red beet juice
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Researching antiseptic properties of shungite when producing red beet juice
дослідження антисептичних властивостей шунгіта при виробництві соку столового буряка исследования антисептических свойств шунгита при производстве сока столовой свеклы |
|
Creator |
Мельник, Л. М.
Ткачук, Н. А. Мельник, З. П. Мельник, Л. Н. Ткачук, Н. А. Мельник, З. П. Melnik, L. Tkachuk, N. Melnik, Z. |
|
Subject |
zhungite
red beet juice adsorption technology bacteria yeast fungi шунгіт сік столового буряка адсорбція технологія бактерії дріжджі гриби шунгит сок столового буряка адсорбция технология бактерии дрожжи грибы |
|
Description |
Іnvestigated antiseptic properties Shung in the production of table beet juice. The efficiency of absorption of harmful microorganisms from juice Shung. Досліджено антисептичні властивості шунгіту при виробництві соку столового буряка. Встановлено ефективність поглинання шкідливих мікроорганізмів із соку шунгітом. Исследованы антисептические свойства шунгита при производстве сока столовой свеклы. Установлена эффективность поглощения вредных микроорганизмов из сока шунгитом. |
|
Date |
2013-04-04T14:33:37Z
2013-04-04T14:33:37Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Melnik, L. Researching antiseptic properties of shungite when producing red beet juice / L. Melnik, N. Tkachuk, Z. Melnik // Modern Tehnologies, in the Food In-Dustry : inter.conf, Chisinau, 2012. - vol 1. - P. 423-426.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7315 |
|
Language |
other
|
|