Запис Детальніше

Researching antiseptic properties of shungite when producing red beet juice

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Researching antiseptic properties of shungite when producing red beet juice
дослідження антисептичних властивостей шунгіта при виробництві соку столового буряка
исследования антисептических свойств шунгита при производстве сока столовой свеклы
 
Creator Мельник, Л. М.
Ткачук, Н. А.
Мельник, З. П.
Мельник, Л. Н.
Ткачук, Н. А.
Мельник, З. П.
Melnik, L.
Tkachuk, N.
Melnik, Z.
 
Subject zhungite
red beet juice
adsorption
technology
bacteria
yeast
fungi
шунгіт
сік столового буряка
адсорбція
технологія
бактерії
дріжджі
гриби
шунгит
сок столового буряка
адсорбция
технология
бактерии
дрожжи
грибы
 
Description Іnvestigated antiseptic properties Shung in the production of table beet juice. The efficiency of absorption of harmful microorganisms from juice Shung.
Досліджено антисептичні властивості шунгіту при виробництві соку столового буряка. Встановлено ефективність поглинання шкідливих мікроорганізмів із соку шунгітом.
Исследованы антисептические свойства шунгита при производстве сока столовой свеклы. Установлена эффективность поглощения вредных микроорганизмов из сока шунгитом.
 
Date 2013-04-04T14:33:37Z
2013-04-04T14:33:37Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Melnik, L. Researching antiseptic properties of shungite when producing red beet juice / L. Melnik, N. Tkachuk, Z. Melnik // Modern Tehnologies, in the Food In-Dustry : inter.conf, Chisinau, 2012. - vol 1. - P. 423-426.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7315
 
Language other