Запис Детальніше

«Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title «Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів
«Sous Vide» технология как метод обработки мясных продуктов
«Sous Vide» technology as a method of meat processing
 
Creator Удовицький, В. В.
Удовицкий, В. В.
Udovitskiy, V.
Арпуль, О. В.
Арпуль, О. В.
Arpul, O.
 
Subject молекулярні технології
су вайд
теплове оброблення
ресторанне господарство
молекулярные технологии
су вайд
тепловая обработка
ресторанное хозяйство
molecular technologies
Sous Vide
thermal processing
restaurants
 
Description У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. В статье рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.
 
Date 2013-04-15T14:37:29Z
2013-04-15T14:37:29Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Удовицький, В. В. «SousVide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів / В. В. Удовицький, О. В. Арпуль // Програма і матер. другої міжнар. наук.-тех. конф. “Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей”, 20–21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 45–46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7521
 
Language other