«Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
«Sous Vide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів
«Sous Vide» технология как метод обработки мясных продуктов «Sous Vide» technology as a method of meat processing |
|
Creator |
Удовицький, В. В.
Удовицкий, В. В. Udovitskiy, V. Арпуль, О. В. Арпуль, О. В. Arpul, O. |
|
Subject |
молекулярні технології
су вайд теплове оброблення ресторанне господарство молекулярные технологии су вайд тепловая обработка ресторанное хозяйство molecular technologies Sous Vide thermal processing restaurants |
|
Description |
У статті розглянуто су вайд технологію як один з перспективних напрямків розвитку сучасного ресторанного господарства. В статье рассмотрены су вайд технологию как одно из перспективных направлений развития современного ресторанного хозяйства. In the article Sous Vide technology as one of the promising areas of modern restaurants has been presented.
|
|
Date |
2013-04-15T14:37:29Z
2013-04-15T14:37:29Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Удовицький, В. В. «SousVide» технологія як метод оброблення м’ясних продуктів / В. В. Удовицький, О. В. Арпуль // Програма і матер. другої міжнар. наук.-тех. конф. “Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей”, 20–21 березня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 45–46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/7521 |
|
Language |
other
|
|