Запис Детальніше

Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення
Research of extract of pumpkin is for the receipt of can foods of the prophylactic setting
Исследование экстракта тыквы для получения консервов профилактического действия
 
Creator Жеплінська, М. М.
Жеплинская, М. М.
Zheplinska, M.
Біла, Г. М.
Била, Г. Н.
Bila, G.
Іщенко, В. М.
Ищенко, В. Н.
Ishchenko, V.
Іщенко, М. В.
Ищенко, Н. В.
Ischenko, M.
 
Subject біологічно активні речовини
екстракт
гарбуз
макроелементи
мікроелементи
biologically active matters
extract
pumpkin
makroelements
microelements
биологически активные вещества
экстракт
тыква
макроэлементы
микроэлементы
 
Description В статті наведені результати досліджень з визначення біологічно активних речовин, що містяться в екстракті гарбуза, який використовується як один з компонентів при виробництві фруктових консервів профілактичного призначення.
In the article the resulted results of researches are from determination biologically of active matters, which are contained in the extract of pumpkin, which is used as one of components at the production of fruit can food of the prophylactic setting.
В статье приведены результаты исследований по определению биологически активных веществ, содержащихся в экстракте тыквы, которая используется как один из компонентов при производстве фруктовых консервов профилактического действия.
 
Date 2012-02-09T13:25:31Z
2012-02-09T13:25:31Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Жеплінська, М. М. Дослідження екстракту гарбуза для отимання консервів профілактичного призначення / М. М. Жеплінська, Г. М. Біла, В. М. Іщенко, М. В. Іващенко // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32 - С. 71-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/211