Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження екстракту гарбуза для отримання консервів профілактичного призначення
Research of extract of pumpkin is for the receipt of can foods of the prophylactic setting Исследование экстракта тыквы для получения консервов профилактического действия |
|
Creator |
Жеплінська, М. М.
Жеплинская, М. М. Zheplinska, M. Біла, Г. М. Била, Г. Н. Bila, G. Іщенко, В. М. Ищенко, В. Н. Ishchenko, V. Іщенко, М. В. Ищенко, Н. В. Ischenko, M. |
|
Subject |
біологічно активні речовини
екстракт гарбуз макроелементи мікроелементи biologically active matters extract pumpkin makroelements microelements биологически активные вещества экстракт тыква макроэлементы микроэлементы |
|
Description |
В статті наведені результати досліджень з визначення біологічно активних речовин, що містяться в екстракті гарбуза, який використовується як один з компонентів при виробництві фруктових консервів профілактичного призначення. In the article the resulted results of researches are from determination biologically of active matters, which are contained in the extract of pumpkin, which is used as one of components at the production of fruit can food of the prophylactic setting. В статье приведены результаты исследований по определению биологически активных веществ, содержащихся в экстракте тыквы, которая используется как один из компонентов при производстве фруктовых консервов профилактического действия. |
|
Date |
2012-02-09T13:25:31Z
2012-02-09T13:25:31Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Жеплінська, М. М. Дослідження екстракту гарбуза для отимання консервів профілактичного призначення / М. М. Жеплінська, Г. М. Біла, В. М. Іщенко, М. В. Іващенко // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 32 - С. 71-74.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/211 |
|