Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста
Влияние глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на структурно-механические свойства теста Glucoso-fructose syrup and maltose treacle influence on structural-mechanical properties dough |
|
Creator |
Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В. Bondarenko, J. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
цукор
глюкозно-фруктозний сироп мальтозна патока клейковина тісто пружність в’язкість газоутримувальна здатність сахар глюкозно-фруктозный сироп мальтозная патока клейковина тесто упругость вязкость газоудерживающая способность sugar glucose-fructose syrup maltose treacle gluten dough elasticity viscosity hazoutrymuvalna ability |
|
Description |
В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на кількість та якість клейковини, вивчено зміну пружно-еластичних та в’язко-пластичних властивостей тіста з цукрозамінниками, встановлено їх вплив на газоутримувальну здатність тіста.
В материалах статьи приведены данные исследований влияния глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на количество и качество клейковины, изучено изменение упруго-эластичных и вязко-пластических свойств теста с сахарозаменителями, установлено их влияние на газоудерживающую способность теста. In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltose treacle in quantity and quality of gluten studied the change of elastic andelasto-visco-plastic properties of the dough with sweeteners, found their influence on hazoutrymuvalnu ability test. |
|
Date |
2012-03-10T18:08:10Z
2012-03-10T18:08:10Z 2008 |
|
Identifier |
Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. – С. 86–88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/417 |
|
Language |
uk_UK
|
|