Запис Детальніше

Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста
Влияние глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на структурно-механические свойства теста
Glucoso-fructose syrup and maltose treacle influence on structural-mechanical properties dough
 
Creator Бондаренко, Ю. В.
Бондаренко, Ю. В.
Bondarenko, J.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject цукор
глюкозно-фруктозний сироп
мальтозна патока
клейковина
тісто
пружність
в’язкість
газоутримувальна здатність
сахар
глюкозно-фруктозный сироп
мальтозная патока
клейковина
тесто
упругость
вязкость
газоудерживающая способность
sugar
glucose-fructose syrup
maltose treacle
gluten
dough elasticity
viscosity
hazoutrymuvalna ability
 
Description В матеріалах статті наведені дані досліджень впливу глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на кількість та якість клейковини, вивчено зміну пружно-еластичних та в’язко-пластичних властивостей тіста з цукрозамінниками, встановлено їх вплив на газоутримувальну здатність тіста.
В материалах статьи приведены данные исследований влияния глюкозно-фруктозного сиропа и мальтозной патоки на количество и качество клейковины, изучено изменение упруго-эластичных и вязко-пластических свойств теста с сахарозаменителями, установлено их влияние на газоудерживающую способность теста.
In the article the material data of influence of glucose-fructose syrup and maltose treacle in quantity and quality of gluten studied the change of elastic andelasto-visco-plastic properties of the dough with sweeteners, found their influence on hazoutrymuvalnu ability test.
 
Date 2012-03-10T18:08:10Z
2012-03-10T18:08:10Z
2008
 
Identifier Бондаренко, Ю. В. Вплив глюкозно-фруктозного сиропу і мальтозної патоки на структурно-механічні властивості тіста / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові праці НУХТ. – 2008. – № 25. – С. 86–88.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/417
 
Language uk_UK