Запис Детальніше

Вплив концентрації сухих речовин середовища на метаболізм дріжджів при спиртовому зброджуванні зернового сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив концентрації сухих речовин середовища на метаболізм дріжджів при спиртовому зброджуванні зернового сусла
Влияние концентрации сухих веществ среды на метаболизм дрожжей при спиртовом сбраживании зернового сусла
Influence of concentration of dry substances of environment on metabolism of yeasts at spirit fermentations of the grain-growing alcohol
 
Creator Левандовський, Л. В.
Михайлів, А. П.
Левандовский, Л. В.
Михайлив, А. П.
Levandovskiy, L.
Mihayliv, A.
 
Subject технологія
сусло
дріжджі
концентрація
бражка
технология
сусло
дрожжи
концентрація
бражка
nechnology
wort
yeast
concentration
spirit brew
 
Description Наведено результати досліджень вмісту вторинних продуктів бродіння у дозрілій бражці при зброджуванні основного сусла з вмістом сухих речовин (СР) від 17 до 20 % дріжджами, вирощеними на середовищі концентрацією 18 та 19 % СР. З точки зору накопичення вторинних продуктів бродіння та економічності процесу найбільш прийнятним є використання для бродіння дріжджів, вирощених на суслі з 19 % СР.
Приведены результаты исследований содержания вторичных продуктов брожения в зрелой бражке при сбраживании основного сусла с содержанием сухих веществ (СВ) от 17 до 20 % дрожжами, выращенными на среде концентрацией 18 и 19 % СВ. С точки зрения накопления вторичных продуктов брожения и экономичности процесса наиболее эффективным является использование для сбраживания дрожжей, которые выращены на сусле с 19 % СВ.
Results on the content of secondary products of fermentation in spirit brew
during the fermentation of the wort with the main content of dry substanses (DS) of 17 to 20% of yeast grown on a medium concentration of 18 and 19% DS. In terms of accumulation of secondary products of fermentation and efficiency of the process is the most effective use for the fermentation of yeast, which are grown on wort with 19% DS.
 
Date 2012-03-26T19:31:40Z
2012-03-26T19:31:40Z
2011
 
Identifier Левандовський, Л. В. Вплив концентрації сухих речовин середовища на метаболізм дріжджів при спиртову зброджуванні зернового сусла / Л. В. Левандовський, А. П. Михайлів // Харчова промисловість. - 2010. - Вип. 9. – С. 33-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/529
 
Language other