Вплив концентрації сухих речовин середовища на метаболізм дріжджів при спиртовому зброджуванні зернового сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив концентрації сухих речовин середовища на метаболізм дріжджів при спиртовому зброджуванні зернового сусла
Влияние концентрации сухих веществ среды на метаболизм дрожжей при спиртовом сбраживании зернового сусла Influence of concentration of dry substances of environment on metabolism of yeasts at spirit fermentations of the grain-growing alcohol |
|
Creator |
Левандовський, Л. В.
Михайлів, А. П. Левандовский, Л. В. Михайлив, А. П. Levandovskiy, L. Mihayliv, A. |
|
Subject |
технологія
сусло дріжджі концентрація бражка технология сусло дрожжи концентрація бражка nechnology wort yeast concentration spirit brew |
|
Description |
Наведено результати досліджень вмісту вторинних продуктів бродіння у дозрілій бражці при зброджуванні основного сусла з вмістом сухих речовин (СР) від 17 до 20 % дріжджами, вирощеними на середовищі концентрацією 18 та 19 % СР. З точки зору накопичення вторинних продуктів бродіння та економічності процесу найбільш прийнятним є використання для бродіння дріжджів, вирощених на суслі з 19 % СР. Приведены результаты исследований содержания вторичных продуктов брожения в зрелой бражке при сбраживании основного сусла с содержанием сухих веществ (СВ) от 17 до 20 % дрожжами, выращенными на среде концентрацией 18 и 19 % СВ. С точки зрения накопления вторичных продуктов брожения и экономичности процесса наиболее эффективным является использование для сбраживания дрожжей, которые выращены на сусле с 19 % СВ. Results on the content of secondary products of fermentation in spirit brew during the fermentation of the wort with the main content of dry substanses (DS) of 17 to 20% of yeast grown on a medium concentration of 18 and 19% DS. In terms of accumulation of secondary products of fermentation and efficiency of the process is the most effective use for the fermentation of yeast, which are grown on wort with 19% DS. |
|
Date |
2012-03-26T19:31:40Z
2012-03-26T19:31:40Z 2011 |
|
Identifier |
Левандовський, Л. В. Вплив концентрації сухих речовин середовища на метаболізм дріжджів при спиртову зброджуванні зернового сусла / Л. В. Левандовський, А. П. Михайлів // Харчова промисловість. - 2010. - Вип. 9. – С. 33-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/529 |
|
Language |
other
|
|