Запис Детальніше

Товарні втрати в закладах ресторанного бізнесу: Обліково-правовий аспект

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Товарні втрати в закладах ресторанного бізнесу: Обліково-правовий аспект
Товарные потери в заведениях ресторанного бизнеса: Учетно-правовой аспект
Commodity losses are in establishments of restaurant business: Registration-legal aspect
 
Creator Ткаченко, Н. М.
Цюцяк, А. Л.
Ткаченко, Н. М.
Цюцяк, А. Л.
Tkachenko, N. M.
Cyucyak, A.
 
Subject товарні втрати
нормовані
ненормовані
матеріальна відповідальність
інвентаризація
шкода
резерв
ресторанний бізнес
Товарные потери
нормируемые
ненормируемые
материальная ответственность
инвентаризация
жаль
резерв
ресторанный бизнес
commodity losses
rationed
unrationed
property accountability
taking of inventory
it is sorry
reserve
restaurant business
 
Description В статті розглянуто сутність товарних втрат закладів ресторанного бізнесу, їх природу та класифікацію. Досліджено можливість та доцільність запровадження порядку формування резерву на природні втрати товарних запасів, розкрито питання, які завдяки такому впровадженню можна вирішувати, а також методику їх облікового відображення.
В статье рассмотрена сущность товарных потерь заведений ресторанного бизнеса, их природа и классификация. Исследовано возможность и целесообразность внедрения порядка формирования резерва на естественные потери товарных запасов, раскрыты вопросы, которые благодаря такому внедрению можно решать, а также методика, их учетного отображения.
Essence of commodity losses of establishments of restaurant business, their nature and classification, is considered in the article. Investigational possibility and expedience of introduction of order of forming of reserve on the natural losses of commodity supplies, questions which it is possible to decide due to such introduction, and also method, are exposed them registration reflection.
 
Date 2012-05-31T14:50:49Z
2012-05-31T14:50:49Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Ткаченко, Н. М. Товарні втрати в закладах ресторанного бізнесу: Обліково-правовий аспект / Н. М. Ткаченко, А. Л. Цюцяк // Наукові праці - 2011. - № 40. - С. 150-156.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1177
 
Language other