Товарні втрати в закладах ресторанного бізнесу: Обліково-правовий аспект
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Товарні втрати в закладах ресторанного бізнесу: Обліково-правовий аспект
Товарные потери в заведениях ресторанного бизнеса: Учетно-правовой аспект Commodity losses are in establishments of restaurant business: Registration-legal aspect |
|
Creator |
Ткаченко, Н. М.
Цюцяк, А. Л. Ткаченко, Н. М. Цюцяк, А. Л. Tkachenko, N. M. Cyucyak, A. |
|
Subject |
товарні втрати
нормовані ненормовані матеріальна відповідальність інвентаризація шкода резерв ресторанний бізнес Товарные потери нормируемые ненормируемые материальная ответственность инвентаризация жаль резерв ресторанный бизнес commodity losses rationed unrationed property accountability taking of inventory it is sorry reserve restaurant business |
|
Description |
В статті розглянуто сутність товарних втрат закладів ресторанного бізнесу, їх природу та класифікацію. Досліджено можливість та доцільність запровадження порядку формування резерву на природні втрати товарних запасів, розкрито питання, які завдяки такому впровадженню можна вирішувати, а також методику їх облікового відображення.
В статье рассмотрена сущность товарных потерь заведений ресторанного бизнеса, их природа и классификация. Исследовано возможность и целесообразность внедрения порядка формирования резерва на естественные потери товарных запасов, раскрыты вопросы, которые благодаря такому внедрению можно решать, а также методика, их учетного отображения. Essence of commodity losses of establishments of restaurant business, their nature and classification, is considered in the article. Investigational possibility and expedience of introduction of order of forming of reserve on the natural losses of commodity supplies, questions which it is possible to decide due to such introduction, and also method, are exposed them registration reflection. |
|
Date |
2012-05-31T14:50:49Z
2012-05-31T14:50:49Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ткаченко, Н. М. Товарні втрати в закладах ресторанного бізнесу: Обліково-правовий аспект / Н. М. Ткаченко, А. Л. Цюцяк // Наукові праці - 2011. - № 40. - С. 150-156.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1177 |
|
Language |
other
|
|