Запис Детальніше

Програма технологічної практики

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Програма технологічної практики
Программа технологической практики
Program of technological practices
 
Creator Бахмач, В. О.
Носенко, Т. Т.
Bakhmach, V.
Носенко, Т. Т.
Nosenko, T.
Бахмач, В. А.
 
Subject технологічна практика
студенти
навчання
передові підприємства
технологическая практика
студенты
обучение
передовые предприятия
technological practice
students
advanced enterprise
 
Description Технологічна практика є невід’ємною частиною навчального процесу в університеті.
Під час практики студент вивчає структуру та організацію підприємства, призначення його окремих структурних підрозділів, основних та допоміжних цехів, складського господарства; ознайомлюється з основними техніко-економічними показниками роботи підприємств олієжирової та парфумерно-косметичної галузі; вивчає сутність та режими основних технологічних операцій зберігання, переробки насіння олійних культур та ознайомитись з основними виробництвами з переробки жирів, що є на підприємстві; вивчає сутність та режими основних технологічних операцій виробництва парфумерно-косметичної продукції на підприємстві; набуває навичок застосування нормативної документації для оцінки якості насіння, рослинних олій, саломасів, переетерифікованих або фракціонованих жирів, мила, маргаринів, майонезів та парфумерно-косметичної продукції; вивчає будову та рівень технічної експлуатації основного технологічного та допоміжного обладнання. АННОТАЦИЯ
Технологическая практика является неотъемлемой частью учебного процесса в университете. Во время практики студент изучает структуру и организацию предприятия, назначение его отдельных структурных подразделений, основных и вспомогательных цехов, складского хозяйства; знакомится с основными технико-экономическими показателями работы предприятий масложировой и парфюмерно-косметической отрасли; изучает сущность и режимы основных технологических операций хранения, переработки семян масличных культур и ознакомиться с основными производствами по переработке жиров, имеющихся на предприятии; изучает сущность и режимы основных технологических операций производства парфюмерно-косметической продукции на предприятии; приобретает навыков применения нормативной документации для оценки качества семян, растительных масел, саломасов, переэтерифицированных или фракционированных жиров, мыла, маргаринов, майонезов и парфюмерно-косметической продукции; изучает строение и уровень технической эксплуатации основного технологического и вспомогательного оборудования.
ABSTRACT
Technological practice is an integral part of the educational process at the university. During practice, students learn the structure and organization of enterprises, the appointment of its individual business units, main and auxiliary workshops, storage facilities, acquaints himself with the basic technical and economic performance of companies and oil and fat perfume and cosmetic industry, examines the nature and modes of the basic technological operations of storage, processing oilseeds and learn basic production processing of fats that are in the company, examines the nature and modes of the basic technological operations of perfume and cosmetic products in the company, acquires skills application documentation for assessing the quality of seeds, vegetable oils, salomas, specifically or fractionated fat, soap, margarine, mayonnaise and perfume and cosmetic products, studies the structure and level of maintenance of the main technological and auxiliary equipment.
 
Date 2012-06-05T08:04:55Z
2012-06-05T08:04:55Z
2012
 
Type Working Paper
 
Identifier Носенко, Т. Т. Програма технологічної практики студентів ІІІ та IV курсу напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної форми навчання / Т. Т. Носенко, В. О. Бахмач. – К. : НУХТ, 2012. – 14 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1186
 
Language uk_UK