Вплив соєвого борошна і препарату каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив соєвого борошна і препарату каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів
Влияние соевой муки и препарата каротину микробиологического на вкус и аромат бараночных изделий Influence of soy flour and carotene preparation microbiological on the taste and aroma of boubliks products |
|
Creator |
Петришин, Н. З.
Петришин, Н. З. Petryshyn, N. |
|
Subject |
бубличні вироби
соєве борошно каротин свіжість аромат бараночные изделия соевая мука каротин свежесть аромат boubliks products soy flour carotene freshness aroma |
|
Description |
Досліджено вплив соєвого борошна і масляного розчину каротину мікробіологічного на черствіння і аромат бубличних виробів. Встановлено, що при їх доданні в тісто подовжується тривалість збереження свіжості бубликів і сушок, покращується аромат цих виробів.
Исследовано влияние соевой муки и масляного раствора каротину микробиологического на черствение и аромат бараночных изделий. Установлено, что при их добавлении в тесто продлевается длительность сохранения свежести баранок и сушек, улучшается аромат этих изделий. The influence of soy flour and oil solution of microbiologiical carotene into hardening and aroma of boubliks products has been researched. It has been proven that the addition of these products into dough increases aroma of boubliks and sooshka and prolongs the term of freshness storage. |
|
Date |
2012-06-10T12:39:23Z
2012-06-10T12:39:23Z 2008 |
|
Identifier |
Петришин, Н. З. Вплив соєвого борошна і препарату каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів / Н. З. Петришин // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 93-94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1280 |
|
Language |
uk_UK
|
|