Запис Детальніше

Вплив соєвого борошна і препарату каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив соєвого борошна і препарату каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів
Влияние соевой муки и препарата каротину микробиологического на вкус и аромат бараночных изделий
Influence of soy flour and carotene preparation microbiological on the taste and aroma of boubliks products
 
Creator Петришин, Н. З.
Петришин, Н. З.
Petryshyn, N.
 
Subject бубличні вироби
соєве борошно
каротин
свіжість
аромат
бараночные изделия
соевая мука
каротин
свежесть
аромат
boubliks products
soy flour
carotene
freshness
aroma
 
Description Досліджено вплив соєвого борошна і масляного розчину каротину мікробіологічного на черствіння і аромат бубличних виробів. Встановлено, що при їх доданні в тісто подовжується тривалість збереження свіжості бубликів і сушок, покращується аромат цих виробів.
Исследовано влияние соевой муки и масляного раствора каротину микробиологического на черствение и аромат бараночных изделий. Установлено, что при их добавлении в тесто продлевается длительность сохранения свежести баранок и сушек, улучшается аромат этих изделий.
The influence of soy flour and oil solution of microbiologiical carotene into hardening and aroma of boubliks products has been researched. It has been proven that the addition of these products into dough increases aroma of boubliks and sooshka and prolongs the term of freshness storage.
 
Date 2012-06-10T12:39:23Z
2012-06-10T12:39:23Z
2008
 
Identifier Петришин, Н. З. Вплив соєвого борошна і препарату каротину мікробіологічного на смак і аромат бубличних виробів / Н. З. Петришин // Наукові праці НУХТ. - 2008. - № 25. - С. 93-94.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1280
 
Language uk_UK