Дослідження впливу летких фенолів на аромат червоних столових вин
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу летких фенолів на аромат червоних столових вин
Исследования влияния летучих фенолов на аромат красных столових вин Investigation of the influence of volatile phenols in the aroma of red table wine |
|
Creator |
Білько, М. В.
Билько, М. В. Bilko, M. |
|
Subject |
червоні столові вина
красные столовые вина red table wiens ароматичні речовини леткі феноли терпенові спирти складні ефіри вищі спирти альдегіди ароматические вещества летучие фенолы терпеновые спирты сложные эфиры высшие спирты альдегиды substances of aroma volatile phenols terpenic alcohols esters higher alcohols aldehydes |
|
Description |
Представлені дослідження ароматичного комплексу червоних столових вин. Виявлені класи речовин, які формують аромат червоних столових вин. Встановлено значний вплив групи летких фенолів на аромат червоних столових вин.
Представлены исследования ароматического комплекса красных столовых вин. Выявлены классы веществ, которые формируют аромат красных столовых вин. Установлено значительное влияние группы летучих фенолов на аромат красных столовых вин. Complex aroma of red table wines were investigated. The classes of substances that form the aroma of red table wines have been identified. Significant impact of volatile phenols in the aroma of red table wine has been established. |
|
Date |
2012-06-11T09:28:01Z
2012-06-11T09:28:01Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1291
|
|
Language |
other
|
|