Запис Детальніше

Дослідження впливу летких фенолів на аромат червоних столових вин

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу летких фенолів на аромат червоних столових вин
Исследования влияния летучих фенолов на аромат красных столових вин
Investigation of the influence of volatile phenols in the aroma of red table wine
 
Creator Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
 
Subject червоні столові вина
красные столовые вина
red table wiens
ароматичні речовини
леткі феноли
терпенові спирти
складні ефіри
вищі спирти
альдегіди
ароматические вещества
летучие фенолы
терпеновые спирты
сложные эфиры
высшие спирты
альдегиды
substances of aroma
volatile phenols
terpenic alcohols
esters
higher alcohols
aldehydes
 
Description Представлені дослідження ароматичного комплексу червоних столових вин. Виявлені класи речовин, які формують аромат червоних столових вин. Встановлено значний вплив групи летких фенолів на аромат червоних столових вин.
Представлены исследования ароматического комплекса красных столовых вин. Выявлены классы веществ, которые формируют аромат красных столовых вин. Установлено значительное влияние группы летучих фенолов на аромат красных столовых вин.
Complex aroma of red table wines were investigated. The classes of substances that form the aroma of red table wines have been identified. Significant impact of volatile phenols in the aroma of red table wine has been established.
 
Date 2012-06-11T09:28:01Z
2012-06-11T09:28:01Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1291
 
Language other