Запис Детальніше

Використання житньо -солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання житньо -солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння
Использование ржано -солодового экстракта и ферментного препарата Новамил как средства против черствения
Use of rye-malt extract and enzyme Novamyl as bread softener
 
Creator Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
 
Subject хліб
солодовий екстракт
ферментний препарат
процес черствіння
декстрини
хлеб
солодовый экстракт
ферментные препараты
процесс черствения
декстрины
bread
malt extract
enzymes
staling process
 
Description Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба.
Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба.
Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок увеличивает массовую долю декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий.
The influence of rye-malt extract and enzyme on staling process was studied. Bringing of these additions increases total contents of dextrin in bread and prolonges the storage time of bread.
 
Date 2012-06-11T13:41:57Z
2012-06-11T13:41:57Z
2003
 
Identifier Сильчук, Т. А. Використання житньо -солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1318
 
Language uk_UK