Використання житньо -солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання житньо -солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння
Использование ржано -солодового экстракта и ферментного препарата Новамил как средства против черствения Use of rye-malt extract and enzyme Novamyl as bread softener |
|
Creator |
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А. Silchuk, T. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. |
|
Subject |
хліб
солодовий екстракт ферментний препарат процес черствіння декстрини хлеб солодовый экстракт ферментные препараты процесс черствения декстрины bread malt extract enzymes staling process |
|
Description |
Досліджено вплив житньо - солодового екстракту й ферментного препарату на процес черствіння хліба. Встановлено, що внесення цих добавок збільшує масову частку декстринів в хлібі, що сприяє сповільненню процесу черствіння готових виробів та обумовлює подовження терміну зберігання хліба. Изучали влияние ржано-солодового экстракта и ферментного препарата на процесс черствения хлеба. Установлено, что использование этих добавок увеличивает массовую долю декстринов в хлебе, что способствует замедлению процесса черствения готовых изделий. The influence of rye-malt extract and enzyme on staling process was studied. Bringing of these additions increases total contents of dextrin in bread and prolonges the storage time of bread. |
|
Date |
2012-06-11T13:41:57Z
2012-06-11T13:41:57Z 2003 |
|
Identifier |
Сильчук, Т. А. Використання житньо -солодового екстракту й ферментного препарату Новаміл як засобів проти черствіння / Т. А. Сильчук, В. І. Дробот // Хранение и переработка зерна. - 2003. - № 4.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1318 |
|
Language |
uk_UK
|
|