Запис Детальніше

Оптимальное управление технологическими процессами свеклоперерабатывающего и жомосушильного отделений

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимальное управление технологическими процессами свеклоперерабатывающего и жомосушильного отделений
Optimal control process at the juice extraction station and pulp drying departments
Оптимальне управління технологічними процесами бурякопереробного та жомосушильного відділеннь
 
Creator Ладанюк, А. П.
Бевз, В. И.
Негода, Ф. В.
Воронянский, О. И.
Сергеев, С. А.
Ladanyuk, A.
Bevz, V. I.
Negoda, F.
Voronyanskiy, O.
Sergeev, S.
Ладанюк, А. П.
Бевз, В. І.
Негода, Ф. В.
Воронянский, О. І.
Сергеев, С. О.
 
Subject технологический процесс
жомосушительное отделение
свеклоперерабатывающее отделение
process
juice extraction station
pulp drying department
технологічний процес
жомосушильное відділення
бурякопереробне відділення
 
Description Рассмотрены существующие системы автоматизации, базирующиеся на традиционных контурах стабилизирующего регулирования отдельных технологических параметров, проанализирована эффективность и оперативность управления технологическими процессами. The existing automation system, based on the traditional contours of the stabilizing control of individual process parameters, analyze the effectiveness and efficiency of process control. Розглянуто існуючі системи автоматизації, що базуються на традиційних контурах стабілізуючого регулювання окремих технологічних параметрів, проаналізовано ефективність та оперативність управління технологічними процесами.
 
Date 2012-06-13T10:09:07Z
2012-06-13T10:09:07Z
1984
 
Type Article
 
Identifier Оптимальное управление технологическими процессами свеклоперерабатывающего и жомосушильного отделений / А. П. Ладанюк, В. И. Бевз, Ф. В. Негода, О. И. Воронянский, С. А. Сергеев // Сахарная промышленность. - 1984. - № 12. - С. 35-37.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1372