Запис Детальніше

Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Менеджмент предприятий с основами предпринимательства: Методические указания к изучению дисциплины, проведению практических занятий и выполнения контрольной (расчетной) работы для студ. спец. «Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов» направления подготовки 6.051701 "Пищевые технологии и инженерия»
Management companies of the basics of business: Guidance for the discipline, the workshops and performance control (estimated) work for the studio. special. "The technology of bread, pastry, pasta and harchokontsentrativ" specialty 6.051701 "Food Technology and Engineering"
 
Creator Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В.
Ribachuk-Yarova, T.
Мостенська, Т. Л.
Мостенская, Т. Л.
Mostenska, T.
Бойко, І. А.
Бойко, И. А.
Boyko, I.
 
Subject лекційні та практичні заняття
лекционные и практические занятия
lectures and practical classes
курсовий проект
контрольна робота
питання до іспиту
курсовой проект
контрольная работа
вопросы к экзамену
course design
control work
questions for the exam
 
Description Методичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю підприємства.
Методические указания разработаны с целью формирования у студентов знаний, способностей и практических навыков в управлении деятельностью предприятия.
Guidance designed to develop students' knowledge, skills and practical skills in the management of the company.
 
Date 2012-06-14T07:49:57Z
2012-06-14T07:49:57Z
2010
 
Identifier Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студентів спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Т. Л. Мостенська, Т. В.Рибачук-Ярова, І. А. Бойко – К. : НУХТ, 2010. — 59с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1430
 
Language other