Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студ. спец. «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Менеджмент предприятий с основами предпринимательства: Методические указания к изучению дисциплины, проведению практических занятий и выполнения контрольной (расчетной) работы для студ. спец. «Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов» направления подготовки 6.051701 "Пищевые технологии и инженерия» Management companies of the basics of business: Guidance for the discipline, the workshops and performance control (estimated) work for the studio. special. "The technology of bread, pastry, pasta and harchokontsentrativ" specialty 6.051701 "Food Technology and Engineering" |
|
Creator |
Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В. Ribachuk-Yarova, T. Мостенська, Т. Л. Мостенская, Т. Л. Mostenska, T. Бойко, І. А. Бойко, И. А. Boyko, I. |
|
Subject |
лекційні та практичні заняття
лекционные и практические занятия lectures and practical classes курсовий проект контрольна робота питання до іспиту курсовой проект контрольная работа вопросы к экзамену course design control work questions for the exam |
|
Description |
Методичні вказівки розроблені з метою формування у студентів знань, здібностей та практичних навичок в управлінні діяльністю підприємства.
Методические указания разработаны с целью формирования у студентов знаний, способностей и практических навыков в управлении деятельностью предприятия. Guidance designed to develop students' knowledge, skills and practical skills in the management of the company. |
|
Date |
2012-06-14T07:49:57Z
2012-06-14T07:49:57Z 2010 |
|
Identifier |
Менеджмент підприємств з основами підприємництва: Методичні вказівки до вивчення дисципліни, проведення практичних занять та виконання контрольної (розрахункової) роботи для студентів спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 6.051701 «Харчові технології та інженерія» / Т. Л. Мостенська, Т. В.Рибачук-Ярова, І. А. Бойко – К. : НУХТ, 2010. — 59с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1430 |
|
Language |
other
|
|