Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчання
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчання
Менеджмент предприятий отрасли с основами предпринимательства. Конспект лекций для студ. Специальностей «Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищевых концентратов», «Технология хранения и переработки зерна» направления подготовки 6.051701 Пищевая технология и инженерия дневной и заочной форм обучения Management of the industry with the basics of entrepreneurship.: Lecture for for students. speialnostey "Technology of bread, pastry, pasta and harchokontsentrativ", "Storage Technology and grain processing" specialty 6.051701 Food Technology and Engineering full-time and distance learning |
|
Creator |
Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В. Ribachuk-Yarova, T. Мостенська, Т. Л. Мостенская, Т. Л. Mostenska, T. Бойко, І. А. Бойко, И. А. Boyko, I. |
|
Subject |
хлібопекарна промисловість
хлебопекарная промышленность baking industry основи управління менеджмент організація планування мотивація контроль основы управления менеджмент организация планирование планирование мотивация контроль basic management management organization planning motivation control мотивация контроль |
|
Description |
У конспекті висвітлено основні принципи та методичні аспекти менеджменту, організації, планування підприємницької діяльності промислового підприємства в умовах ринку.
В конспекте отражены основные принципы и методические аспекты менеджмента, организации, планирования предпринимательской деятельности промышленного предприятия в условиях рынка. In Synthetic abstract covers the basic principles and methodological aspects of management, organization, planning, business industrial enterprise in the market. |
|
Date |
2012-06-14T08:28:18Z
2012-06-14T08:28:18Z 2011 |
|
Identifier |
Мостенська, Т. Л. Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та
харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія денної та заочної форм навчання / Т. Л. Мостенська, Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко. – К.: НУХТ, 2011. – 93 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1441 |
|
Language |
other
|
|