Запис Детальніше

Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва.: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчова технологія та інженерія денної та заочної форм навчання
Менеджмент предприятий отрасли с основами предпринимательства. Конспект лекций для студ. Специальностей «Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищевых концентратов», «Технология хранения и переработки зерна» направления подготовки 6.051701 Пищевая технология и инженерия дневной и заочной форм обучения
Management of the industry with the basics of entrepreneurship.: Lecture for for students. speialnostey "Technology of bread, pastry, pasta and harchokontsentrativ", "Storage Technology and grain processing" specialty 6.051701 Food Technology and Engineering full-time and distance learning
 
Creator Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В.
Ribachuk-Yarova, T.
Мостенська, Т. Л.
Мостенская, Т. Л.
Mostenska, T.
Бойко, І. А.
Бойко, И. А.
Boyko, I.
 
Subject хлібопекарна промисловість
хлебопекарная промышленность
baking industry
основи управління
менеджмент
організація
планування
мотивація
контроль
основы управления
менеджмент
организация
планирование
планирование
мотивация
контроль
basic management
management
organization
planning
motivation
control
мотивация
контроль
 
Description У конспекті висвітлено основні принципи та методичні аспекти менеджменту, організації, планування підприємницької діяльності промислового підприємства в умовах ринку.
В конспекте отражены основные принципы и методические аспекты менеджмента, организации, планирования предпринимательской деятельности промышленного предприятия в условиях рынка.
In Synthetic abstract covers the basic principles and methodological aspects of management, organization, planning, business industrial enterprise in the market.
 
Date 2012-06-14T08:28:18Z
2012-06-14T08:28:18Z
2011
 
Identifier Мостенська, Т. Л. Менеджмент підприємств галузі з основами підприємництва: Конспект лекцій для студ. спеціальностей «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів», «Технологія зберігання і переробки зерна» напряму підготовки 6.051701 Харчові технології та інженерія денної та заочної форм навчання / Т. Л. Мостенська, Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко. – К.: НУХТ, 2011. – 93 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1441
 
Language other