Запис Детальніше

Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання
Методические указания к выполнению экономической части дипломного проекта для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технология хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов» направления 0917 «Пищевая технология и инженерия» всех форм обучения
Guidance for the economic part of the diploma project for the studio. special. 7.091702, 8.091702 "Technology of bread, pastry, pasta and harchokontsentrativ 'direction 0917" Food Technology and Engineering "all forms of education
 
Creator Рибачук-Ярова, Т. В.
Рыбачук-Яровая, Т. В.
Ribachuk-Yarova, T.
Мостенська, Т. Л.
Мостенская, Т. Л.
Mostenska, T.
Сичевський, М. П.
Сычевский, М. П.
Sichevskyy, N.
Бойко, І. А.
Бойко, И. А.
Boyko, I.
 
Subject обгрунтування
обоснование
rationale
техніко-економічні розрахунки
ефективність
технико-экономические расчеты
эффективность
technical and economic analysis
efficiency
 
Description Наведена методика обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства хлібопекарної та кондитерської промисловості.
Приведена методика обоснования целесообразности и определения экономической эффективности строительства нового предприятия, реконструкции действующего и предусмотренных дипломным проектом меры по целесообразности внедрения и совершенствования новой техники, технологии и разработки новых видов продукции на предприятия хлебопекарной и кондитерской промышленности.
The method rationale and determine cost-effectiveness of building a new enterprise, the current reconstruction, and under Graduation appropriate measures to implement and improve new techniques, technologies and developing new products for the baking and confectionery industry.
 
Date 2012-06-18T07:31:18Z
2012-06-18T07:31:18Z
2007
 
Identifier Методичні вказівки до викон. економ. частини диплом. проекту для студ.спец. 0917 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання 7.091702, 8.091702 напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання / Уклад. : Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський , Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко ─ К.: НУХТ, 2007 ─ 29 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1608
 
Language other