Запис Детальніше

Сироватка молочна – біологічно цінний продукт

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сироватка молочна – біологічно цінний продукт
Сыворотка молочная – биологически ценный продукт
Milk whey is a biologically important product
 
Creator Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А.
Chernyushok, O.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Kochubey-Lytvynenko, O.
Василів, В. П.
Васылив, В. П.
Vasyliv, V.
Дашковський, Ю. О.
Дашковский, Ю. А.
Dashkovskyi, Y.
Ардинський, О. В.
Ардынский, А. В.
Ardynskyy, O.
Федоренко, Л. А.
Федоренко, Л. А.
Fedorenko, L.
 
Subject сироватка молочна
сыворотка молочная
milk whey
біологічна цінність
білки
амінокислотний склад
електрогідравлічне оброблення
биологическая ценность
белки
аминокислотный состав
электрогидравлическая обработка
bioavailability
proteins
amino acid content
electrohydraulic processing
 
Description Аналіз структури переробки молочної сироватки показує, що проблема повного і раціонального її використання є і в наші дні, тому дослідження, переробка сироватки та пошук альтернативних способів її обробки як сировини для приготування хлібобулочних продуктів, сироваточних напоїв та інших продуктів заслуговує на увагу.
Анализ структуры переработки молочной сыворотки показал, что проблема полного и рационального ее использования существует и в наши дни, по этому переработка сыворотки и поиск альтернативных способов обработки ее, как сырья для приготовления хлебобулочных изделий, сывороточных напитков и других продуктов заслуживает внимания.
Structural analysis of milk whey processing shows that the problem of complete and efficient usage of whey remains actual nowadays. Therefore. whey research and its processing as well as search of its alternative ways of elaboration as a raw material for bakery preparation are worth attention.
 
Date 2012-06-18T08:19:30Z
2012-06-18T08:19:30Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Сироватка молочна – біологічно цінний продукт / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. П. Василів, Ю. О. Дашковський та ін. // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1 (14). - С. 40-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1618
 
Language other