Сироватка молочна – біологічно цінний продукт
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сироватка молочна – біологічно цінний продукт
Сыворотка молочная – биологически ценный продукт Milk whey is a biologically important product |
|
Creator |
Чернюшок, О. А.
Чернюшок, О. А. Chernyushok, O. Кочубей-Литвиненко, О. В. Кочубей-Литвиненко, О. В. Kochubey-Lytvynenko, O. Василів, В. П. Васылив, В. П. Vasyliv, V. Дашковський, Ю. О. Дашковский, Ю. А. Dashkovskyi, Y. Ардинський, О. В. Ардынский, А. В. Ardynskyy, O. Федоренко, Л. А. Федоренко, Л. А. Fedorenko, L. |
|
Subject |
сироватка молочна
сыворотка молочная milk whey біологічна цінність білки амінокислотний склад електрогідравлічне оброблення биологическая ценность белки аминокислотный состав электрогидравлическая обработка bioavailability proteins amino acid content electrohydraulic processing |
|
Description |
Аналіз структури переробки молочної сироватки показує, що проблема повного і раціонального її використання є і в наші дні, тому дослідження, переробка сироватки та пошук альтернативних способів її обробки як сировини для приготування хлібобулочних продуктів, сироваточних напоїв та інших продуктів заслуговує на увагу.
Анализ структуры переработки молочной сыворотки показал, что проблема полного и рационального ее использования существует и в наши дни, по этому переработка сыворотки и поиск альтернативных способов обработки ее, как сырья для приготовления хлебобулочных изделий, сывороточных напитков и других продуктов заслуживает внимания. Structural analysis of milk whey processing shows that the problem of complete and efficient usage of whey remains actual nowadays. Therefore. whey research and its processing as well as search of its alternative ways of elaboration as a raw material for bakery preparation are worth attention. |
|
Date |
2012-06-18T08:19:30Z
2012-06-18T08:19:30Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Сироватка молочна – біологічно цінний продукт / О. А. Чернюшок, О. В. Кочубей-Литвиненко, В. П. Василів, Ю. О. Дашковський та ін. // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 1 (14). - С. 40-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1618 |
|
Language |
other
|
|