Запис Детальніше

Навчання, як елемент соціальної політики організацій харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Навчання, як елемент соціальної політики організацій харчової промисловості
Обучение, как элемент социальной политики организаций пищевой промышленности
Education, as part of social policy organizations food
 
Creator Буковинська, М. П.
Буковинская, М. П.
Bukovynska, M.
 
Subject суспільство
общество
society
навчання
інновації
комунікативна компетентність
ділове спілкування
психологія особистості
соціально-психологічна компетентність
обучение
инновации
коммуникативная компетентность
деловое общение
психология личности
studies
innovations
communicative competence
business intercourse
psychology of personality social psychological competence
 
Description В статті обґрунтована необхідність збільшення інвестицій в людський капітал та ефективного застосування знань і умінь персоналу для постійного покращення технологій і економічних результатів. Інвестиції в навчання з одного боку, підвищують якість людського капіталу в стратегічному плані, а з другого боку, підвищують мотивування і лояльність до організації.
В статье обосновано увеличение инвестиций в человеческий капитал ы эффективное применение знаний и умений персонала для постоянного улучшения технологий и экономических результатов. Инвестиции в обучение с одной стороны, повышают качество человеческого капитала в стратегическом плане, а с ругой стороны, повышают мотивацию и лояльность до организации.
In the article a reasonable necessity of increase of investments in a human capital and effective application of knowledge und abilities of personnel is for the permanent improvement of technologies and economic results. Investments in studies from one side, promote quality of human capital in a strategic plan, and from other side, promote reason and loyalty to organization.
 
Date 2012-06-19T07:16:24Z
2012-06-19T07:16:24Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Буковинська, М. П. Навчання, як елемент соціальної політики організацій харчової промисловості / М. П.Буковинська // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2010. – № 33. - С. 130-132.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1672
 
Language other