Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста
Влияние эмульгаторов на структурно-механические свойства песочного теста Effect of emulsifier on the structural and mechanical properties of dough |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Залевська, Н. О. Залевская, Н. О. Zalevska, N. |
|
Subject |
емульгатори
емульсія структурно-механічні властивості тіста здобне печиво эмульгаторы эмульсия структурно-механические свойства теста сдобное печенье emulsifiers emulsion structural and mechanical properties of dough butter biscuits |
|
Description |
Досліджено фізико-хімічні властивості неіоногенних емульгаторів вітчизняного виробництва. Репрезентовано розробку композиційних сумішей емульгаторів для стабілізації структурно-механичних властивостей емульсій та тістових мас при виробництві здобного печива із зменшеним вмістом жиру та без яйцепродуктів.
Исследовали физико-химические свойства неионогенных эмульгаторов отечественного производства. Разработали композиционные смеси эмульгаторов для стабилизации структурно-механических свойств эмульсий и тестовых масс при производстве сдобного печенья с пониженным содержанием жира и без яйцепродуктов. We investigated the physicochemical properties of nonionic emulsifiers domestic production. Developed a composite mixture of emulsifiers to stabilize the structure and mechanical properties of emulsions and test masses in the manufacture of fancy cookies with reduced fat and no egg. |
|
Date |
2012-06-26T11:48:56Z
2012-06-26T11:48:56Z 2011 |
|
Identifier |
Оболкіна, В. І. Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 1 (74). – С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1880 |
|
Language |
uk_UK
|
|