Запис Детальніше

Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста
Влияние эмульгаторов на структурно-механические свойства песочного теста
Effect of emulsifier on the structural and mechanical properties of dough
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Залевська, Н. О.
Залевская, Н. О.
Zalevska, N.
 
Subject емульгатори
емульсія
структурно-механічні властивості тіста
здобне печиво
эмульгаторы
эмульсия
структурно-механические свойства теста
сдобное печенье
emulsifiers
emulsion
structural and mechanical properties of dough
butter biscuits
 
Description Досліджено фізико-хімічні властивості неіоногенних емульгаторів вітчизняного виробництва. Репрезентовано розробку композиційних сумішей емульгаторів для стабілізації структурно-механичних властивостей емульсій та тістових мас при виробництві здобного печива із зменшеним вмістом жиру та без яйцепродуктів.
Исследовали физико-химические свойства неионогенных эмульгаторов отечественного производства. Разработали композиционные смеси эмульгаторов для стабилизации структурно-механических свойств эмульсий и тестовых масс при производстве сдобного печенья с пониженным содержанием жира и без яйцепродуктов.
We investigated the physicochemical properties of nonionic emulsifiers domestic production. Developed a composite mixture of emulsifiers to stabilize the structure and mechanical properties of emulsions and test masses in the manufacture of fancy cookies with reduced fat and no egg.
 
Date 2012-06-26T11:48:56Z
2012-06-26T11:48:56Z
2011
 
Identifier Оболкіна, В. І. Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 1 (74). – С. 18-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1880
 
Language uk_UK