Запис Детальніше

Контроль якості харчових продуктів сучасними інструментальними методами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Контроль якості харчових продуктів сучасними інструментальними методами
Контроль качества пищевых продуктов современными инструментальными методами
Control of food quality modern instrumental methods
research
 
Creator Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
 
Subject якість
качество
quality
інструментальні методи
аналіз
инструментальные методы
анализ
исследование
дослідження
instrumental methods
analysis
 
Description Проведено аналіз використання сучасних інструментальних методів аналізу харчових продуктів.

Проведен анализ использования современных инструментальных методов анализа пищевых продуктов.

The analysis using modern instrumental methods of analysis of food.
 
Date 2012-09-12T17:37:34Z
2012-09-12T17:37:34Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Манк, В. В. Контроль якості харчових продуктів сучасними інструментальними методами / В. В. Манк // Матеріали ІІІ міжвузівської науково-практичної конференції «Техногенно-екологічна безпека України: стан та перспективи розвитку 18 квітня 2008;. м Ірпінь.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2520
 
Language uk_UK