Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину
Способность к комплексообразованию хлеба с продуктами переработки люпина Complexation ability of bread with lupin products |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Бондар, Н. П. Усатюк, С. І. Arsenieva, L. Bondar, N. Usatyuk, S. Арсеньева, Л. Ю. |
|
Subject |
Пектинові фракції, харчові волокна, борошно з солоду люпину, хліб з продуктами переробки люпину.
Пектиновые фракции, пищевые волокна, мука из солода люпина, хлеб с продуктами переработки люпина. Pectin fractions, dietary fiber, lupin malt flour, bread with lupin products. |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень детоксикаційних властивостей хліба з продуктами переробки люпину. В статье приведены результаты исследований детоксикационных свойств хлеба с продуктами переработки люпина. The investigation results of detoxification properties of bread with lupin products are presented in the article. |
|
Publisher |
Хранение и переработка зерна
|
|
Date |
2012-09-15T08:31:22Z
2012-09-15T08:31:22Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2584
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 6.;С. 56-58.
|
|