Запис Детальніше

Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Комплексоутворювальна здатність хліба з продуктами переробки люпину
Способность к комплексообразованию хлеба с продуктами переработки люпина
Complexation ability of bread with lupin products
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Бондар, Н. П.
Усатюк, С. І.
Arsenieva, L.
Bondar, N.
Usatyuk, S.
Арсеньева, Л. Ю.
 
Subject Пектинові фракції, харчові волокна, борошно з солоду люпину, хліб з продуктами переробки люпину.
Пектиновые фракции, пищевые волокна, мука из солода люпина, хлеб с продуктами переработки люпина.
Pectin fractions, dietary fiber, lupin malt flour, bread with lupin products.
 
Description У статті наведено результати досліджень детоксикаційних властивостей хліба з продуктами переробки люпину.
В статье приведены результаты исследований детоксикационных свойств хлеба с продуктами переработки люпина.
The investigation results of detoxification properties of bread with lupin products are presented in the article.
 
Publisher Хранение и переработка зерна
 
Date 2012-09-15T08:31:22Z
2012-09-15T08:31:22Z
2005
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2584
 
Language uk_UK
 
Relation № 6.;С. 56-58.