Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування
Исследование изменения химического состава семян бобовых во время проращивания и экструдирования Investigation of chemical composition changes of legume seeds during sprouting and extrusion |
|
Creator |
Арсеньєва, Л. Ю.
Бондар, Н. П. Усатюк, С. І. Доценко, В. Ф. Arsenieva, L. Bondar, N. Usatyuk, S. Dotsenko, V. |
|
Subject |
Інгібітори ферментів, мінеральні речовини, солод бобових.
Ингибиторы ферментов, минеральные вещества, солод бобовых. Enzyme inhibitors, minerals, legume malt. |
|
Description |
У статті наведено результати дослідження зміни хімічного складу насіння бобових (сої, гороху, білого люпину) під час пропощування та екструдування. В статье приведены результаты исследования изменения химического состава семян бобовых (сои, гороха, белого люпина) при пропощування и экструдирования. The research results of chemical composition changes of legume seeds (soybean, pea, white lupine) during sprouting and extrusion are presented in the article. |
|
Publisher |
Хранение и переработка зерна
|
|
Date |
2012-09-15T11:28:06Z
2012-09-15T11:28:06Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2590
|
|
Language |
uk_UK
|
|
Relation |
№ 11.;С.49-52.
|
|