Запис Детальніше

Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження зміни хімічного складу насіння бобових під час пророщування та екструдування
Исследование изменения химического состава семян бобовых во время проращивания и экструдирования
Investigation of chemical composition changes of legume seeds during sprouting and extrusion
 
Creator Арсеньєва, Л. Ю.
Бондар, Н. П.
Усатюк, С. І.
Доценко, В. Ф.
Arsenieva, L.
Bondar, N.
Usatyuk, S.
Dotsenko, V.
 
Subject Інгібітори ферментів, мінеральні речовини, солод бобових.
Ингибиторы ферментов, минеральные вещества, солод бобовых.
Enzyme inhibitors, minerals, legume malt.
 
Description У статті наведено результати дослідження зміни хімічного складу насіння бобових (сої, гороху, білого люпину) під час пропощування та екструдування.
В статье приведены результаты исследования изменения химического состава семян бобовых (сои, гороха, белого люпина) при пропощування и экструдирования.
The research results of chemical composition changes of legume seeds (soybean, pea, white lupine) during sprouting and extrusion are presented in the article.
 
Publisher Хранение и переработка зерна
 
Date 2012-09-15T11:28:06Z
2012-09-15T11:28:06Z
2007
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2590
 
Language uk_UK
 
Relation № 11.;С.49-52.