Запис Детальніше

Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженнях модельних систем борошняних кондитерських виробів.

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженнях модельних систем борошняних кондитерських виробів.
Использование метода импульсного ЯМР при исследовании модельных систем мучных кондитерских изделий.
Utilization method impulse atomic nucleus magnetic resonance for exploration modal system mealy confectionery products.
 
Creator Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В.
Dorohovich, V.
Дьяков, О. Г.
Дьяков, A. Г.
Djakov, O.
 
Subject ядерно-магнітний резонанс
цукор
цукрозамінники
модельні системи
борошняні вироби
ядерно-магнитный резонанс
сахар
сахарозаменители
модельные системы
мучные изделия
impulse atomic nucleus magnetic resonance
sugar
sweetener modal system
mealy confectionery products
 
Description Наведено результати досліджень методом ЯМР модельних систем борошняних кондитерських виробів, які виготовлені з застосуванням цукру та традиційних і нетрадиційних цукрозамінників.
Представлено результаты исследований методом ЯМР модельных систем мучных кондитерских изделий, изготовленных с применением сахара и традиционных и нетрадиционных сахарозаменителей.
Present results of exploration method impulse atomic nucleus magnetic resonance modal system mealy confectionery products. Modal system mealy confectionery products make by means of sugar and traditional and not traditional sweeteners.
 
Date 2012-09-22T08:15:13Z
2012-09-22T08:15:13Z
2008
 
Identifier Дорохович, В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, О. Г. Дьяков // НУХТ . - 2008. - № 24. - С. 57-60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2878
 
Language uk_UK