Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженнях модельних систем борошняних кондитерських виробів.
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженнях модельних систем борошняних кондитерських виробів.
Использование метода импульсного ЯМР при исследовании модельных систем мучных кондитерских изделий. Utilization method impulse atomic nucleus magnetic resonance for exploration modal system mealy confectionery products. |
|
Creator |
Дорохович, В. В.
Дорохович, В. В. Dorohovich, V. Дьяков, О. Г. Дьяков, A. Г. Djakov, O. |
|
Subject |
ядерно-магнітний резонанс
цукор цукрозамінники модельні системи борошняні вироби ядерно-магнитный резонанс сахар сахарозаменители модельные системы мучные изделия impulse atomic nucleus magnetic resonance sugar sweetener modal system mealy confectionery products |
|
Description |
Наведено результати досліджень методом ЯМР модельних систем борошняних кондитерських виробів, які виготовлені з застосуванням цукру та традиційних і нетрадиційних цукрозамінників.
Представлено результаты исследований методом ЯМР модельных систем мучных кондитерских изделий, изготовленных с применением сахара и традиционных и нетрадиционных сахарозаменителей. Present results of exploration method impulse atomic nucleus magnetic resonance modal system mealy confectionery products. Modal system mealy confectionery products make by means of sugar and traditional and not traditional sweeteners. |
|
Date |
2012-09-22T08:15:13Z
2012-09-22T08:15:13Z 2008 |
|
Identifier |
Дорохович, В. В. Використання методу імпульсного ЯМР при дослідженні модельних систем борошняних кондитерських виробів / В. В. Дорохович, О. Г. Дьяков // НУХТ . - 2008. - № 24. - С. 57-60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2878 |
|
Language |
uk_UK
|
|