Запис Детальніше

Интенсификация процесса уваривания утфелей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Интенсификация процесса уваривания утфелей
Інтенсифікація процесу уварювання утфелів
Intensification of process of broth of massecuites
 
Creator Гаряжа, В. Т.
Гаряжа, В. Т.
Garyazha, V.
Кулінченко, В. Р.
Кулинченко, В. Р.
Kulinchenko, V.
Артюхов, Ю. Г.
Артюхов, Ю. Г.
Artyukhov, Yu.
Дідушко, Б. Г.
Дидушко, Б. Г.
Didushko, B.
 
Subject кристалл
утфель
теплоотдача
сахар интенсификация
кристал
утфіль
тепловіддача
цукор інтенсифікація
сrystal
massecuite
heat emission
sugar intensification
 
Description Авторами обобщены результаты теоретического и экспериментального исследования рабочих процессов при интенсификации уваривания утфелей; описаны основные способы интенсификации уваривания утфелей (механическое перемешивание, усиление циркуляции утфеля, ведение процесса в гравитационно-стекающем слое, механические, электрические, ультразвуковые и температурные колебания, применение ПАВ); рассмотрены вопросы практического приме¬нения способов интенсификации.
Одним з шляхів підвищення ефективності цукрового виробництва є інтенсифікація процесів тепло- і масообміну при уварюванні утфелів.
Авторами узагальнені результати теоретичного і експериментального дослідження робочих процесів при інтенсифікації уварювання утфелів; описані основні способи інтенсифікації уварювання утфелів (механічне перемішування, посилення циркуляції утфеля, ведення процесу в гравітаційно-стікаючому шарі, механічні, електричні, ультразвукові і температурні коливання, застосування ПАР); розглянуті питання практичного застосування способів інтенсифікації.
Призначена для наукових і інженерно-технічних працівників цукрової промисловості, може бути корисна і фахівцям інших галузей.
One of ways of increase of efficiency of saccharine production is intensification of processes heat- and mass-transfer at broth of massecuites.
Authors are generalize the results of theoretical and experimental research of workings processes during intensification of broth of massecuites; the basic methods of intensification of broth of massecuites are described (mechanical interfusion, strengthening of circulation of massecuite, conduct of process in a gravity-flowing down layer, mechanical, electric, ultrasonic and temperature vibrations, application EAM); the questions of practical application of methods of intensification are considered.
Intended for the research and ofengineering-technical workers of saccharine industry, can be useful to the specialists of other industries.
 
Date 2012-10-03T13:53:08Z
2012-10-03T13:53:08Z
1981
 
Type Book
 
Identifier Гаряжа, В. Т. Интенсификация процесса уваривания утфелей / В. Т. Гаряжа, В.Р. Кулинченко, Ю. Г. Артюхов, Б. Г. Дідушко // Легкая и пищевая промышленность. - М. - 1981. – 152 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3180
 
Language other