Интенсификация процесса уваривания утфелей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Интенсификация процесса уваривания утфелей
Інтенсифікація процесу уварювання утфелів Intensification of process of broth of massecuites |
|
Creator |
Гаряжа, В. Т.
Гаряжа, В. Т. Garyazha, V. Кулінченко, В. Р. Кулинченко, В. Р. Kulinchenko, V. Артюхов, Ю. Г. Артюхов, Ю. Г. Artyukhov, Yu. Дідушко, Б. Г. Дидушко, Б. Г. Didushko, B. |
|
Subject |
кристалл
утфель теплоотдача сахар интенсификация кристал утфіль тепловіддача цукор інтенсифікація сrystal massecuite heat emission sugar intensification |
|
Description |
Авторами обобщены результаты теоретического и экспериментального исследования рабочих процессов при интенсификации уваривания утфелей; описаны основные способы интенсификации уваривания утфелей (механическое перемешивание, усиление циркуляции утфеля, ведение процесса в гравитационно-стекающем слое, механические, электрические, ультразвуковые и температурные колебания, применение ПАВ); рассмотрены вопросы практического приме¬нения способов интенсификации.
Одним з шляхів підвищення ефективності цукрового виробництва є інтенсифікація процесів тепло- і масообміну при уварюванні утфелів. Авторами узагальнені результати теоретичного і експериментального дослідження робочих процесів при інтенсифікації уварювання утфелів; описані основні способи інтенсифікації уварювання утфелів (механічне перемішування, посилення циркуляції утфеля, ведення процесу в гравітаційно-стікаючому шарі, механічні, електричні, ультразвукові і температурні коливання, застосування ПАР); розглянуті питання практичного застосування способів інтенсифікації. Призначена для наукових і інженерно-технічних працівників цукрової промисловості, може бути корисна і фахівцям інших галузей. One of ways of increase of efficiency of saccharine production is intensification of processes heat- and mass-transfer at broth of massecuites. Authors are generalize the results of theoretical and experimental research of workings processes during intensification of broth of massecuites; the basic methods of intensification of broth of massecuites are described (mechanical interfusion, strengthening of circulation of massecuite, conduct of process in a gravity-flowing down layer, mechanical, electric, ultrasonic and temperature vibrations, application EAM); the questions of practical application of methods of intensification are considered. Intended for the research and ofengineering-technical workers of saccharine industry, can be useful to the specialists of other industries. |
|
Date |
2012-10-03T13:53:08Z
2012-10-03T13:53:08Z 1981 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Гаряжа, В. Т. Интенсификация процесса уваривания утфелей / В. Т. Гаряжа, В.Р. Кулинченко, Ю. Г. Артюхов, Б. Г. Дідушко // Легкая и пищевая промышленность. - М. - 1981. – 152 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3180 |
|
Language |
other
|
|