Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в м’ясопереробній промисловості
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в м’ясопереробній промисловості
Перспективы получения и использования белкового стабилизатора из коллагенсодержащего сырья в мясоперерабатывающей промышленности Prospects for obtaining and using protein stabilizer kolahenvmisnoyi raw meat industry |
|
Creator |
Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И. Kishenko, I. |
|
Subject |
білкові препарати
колаген сполучної тканини технологія виробництва оптимальні параметри температура плавлення сушка белковые препараты коллаген соединительной ткани технология производства оптимальные параметры температура плавления сушка albumen preparats collagen of connection texture technologies production patronise indicate temperature of heating drying |
|
Description |
Проаналізовано сучасні тенденції на проблему використання вторинної м’ясної сировини в практиці вирішення світової проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білкових препаратів з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м’ясних виробів та розширення їх асортименту.
Проанализировано современные тенденции на проблему использования вторичного мясного сырья в практике решения мировой проблемы белкового дефициту та показана возможность получения белковых препаратов с мясного сырья с целью усовершенствования технологии мясных продуктов та расширения их ассортимента. Now we are inform the modern look on the problem using secondary raw meat materials in practice to work out the problem albumen and show a way receive aluminium preparats from raw collagen materials with the aim to perfection technologies of meat production and widening they choosing. |
|
Date |
2012-10-05T13:36:47Z
2012-10-05T13:36:47Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кишенько, І. І. Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в м’ясопереробній промисловості / І. І. Кишенько // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37. - С. 17-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258 |
|
Language |
other
|
|