Запис Детальніше

Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в м’ясопереробній промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в м’ясопереробній промисловості
Перспективы получения и использования белкового стабилизатора из коллагенсодержащего сырья в мясоперерабатывающей промышленности
Prospects for obtaining and using protein stabilizer kolahenvmisnoyi raw meat industry
 
Creator Кишенько, І. І.
Кишенько, И. И.
Kishenko, I.
 
Subject білкові препарати
колаген сполучної тканини
технологія виробництва
оптимальні параметри
температура плавлення
сушка
белковые препараты
коллаген соединительной ткани
технология производства
оптимальные параметры
температура плавления
сушка
albumen preparats
collagen of connection texture
technologies production
patronise indicate
temperature of heating
drying
 
Description Проаналізовано сучасні тенденції на проблему використання вторинної м’ясної сировини в практиці вирішення світової проблеми білкового дефіциту та показана можливість отримання білкових препаратів з колагенвмісної сировини з метою удосконалення технології м’ясних виробів та розширення їх асортименту.
Проанализировано современные тенденции на проблему использования вторичного мясного сырья в практике решения мировой проблемы белкового дефициту та показана возможность получения белковых препаратов с мясного сырья с целью усовершенствования технологии мясных продуктов та расширения их ассортимента.
Now we are inform the modern look on the problem using secondary raw meat materials in practice to work out the problem albumen and show a way receive aluminium preparats from raw collagen materials with the aim to perfection technologies of meat production and widening they choosing.
 
Date 2012-10-05T13:36:47Z
2012-10-05T13:36:47Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Кишенько, І. І. Перспективи отримання та використання білкового стабілізатору з колагенвмісної сировини в м’ясопереробній промисловості / І. І. Кишенько // Наукові праці НУХТ. - 2011. - № 37. - С. 17-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3258
 
Language other