Запис Детальніше

Січені напівфабрикати (Патент на корисну модель № 46884)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Січені напівфабрикати (Патент на корисну модель № 46884)
Рубленные полуфабрикаты (Патент на полезную модель № 46884)
Chopped semis (Utility model patent number 46884)
 
Creator Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
Настенко, С. В.
Настенко, С. В.
Nastenko, S.
 
Subject січені напівфабрикати
рубленные полуфабрикаты
chopped semifinished products
структурована рослинна клітковина
суха молочна сироватка
структурированная растительная клетчатка
сухая молочная сыворотка
structured vegetable cellulose
whey powder
 
Description Розроблено січені напівфабрикати, що містять м'ясо котлетне свиняче, жир-сирець свинячий або обрізки шпику, хліб пшеничного борошна, сухарі панірувальні, цибулю ріпчасту свіжу, перець чорний мелений, сіль кухонну, воду питну, які відрізняються тим, що додатково містять структуровану рослинну клітковину в кількості 1,65-1,75% та суху молочу сироватку в кількості 5,15-5,25 %.
Разработано рубленные полуфабрикаты, которые содержат мясо котлетное свиное, жир-сырец свиной или обрезки шпика, хлеб пшеничной муки, сухари панировочные, лук репчатый свежий, перец черный молотый, соль поваренную, воду питьевую, которые отличаются тем, что дополнительно содержат структурированную растительное клетчатку в количестве 1,65-1,75% и сухую молочную сыворотку в количестве 5,15-5,25%.
Designed chopped semifinished products containing meat cutlet pork, fat raw pork or bacon, bread flour, bread crumbs, fresh onion, black pepper, salt, drinking water, that additionally contained structured plant fiber in an amount of 1,65-1,75% and dry dairy whey in the number of 5,15-5,25%.
 
Date 2012-10-30T14:36:00Z
2012-10-30T14:36:00Z
2009
 
Identifier Патент на корисну модель № 46884 UA, МПК A23L 1/31 (2006.01). Січений напівфабрикат / Г. І. Гончаров, І. М. Страшинський, С. В. Настенко. – № u 200907188 ; заяв. 09.07.2009; опубл. 11.01.2010; Бюл. № 1. – 5 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3402
 
Language other