Паштет печінковий «На здоров’я»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Паштет печінковий «На здоров’я»
Паштет печеночный «На здоровье» Liver pate "On Health" |
|
Creator |
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. Гончаров, Г. І. Гончаров, Г. И. Полешко, Ю. С. Полешко, Ю. С. Poleshko, Y. Бондарук, Н. Р. Бондарук, Н. Р. Bondaruk, N. Goncharov, G. |
|
Subject |
Паштет, печінка, боби нуту, морква пасерована.
Паштет, печень, бобы нута, морковь пассерованные. Pate, liver, beans nyty, carrots fried. |
|
Description |
Розроблено паштет печінковий, який містить печінку бланшовану подрібнену, жир-сирець свинячий або сало, цибулю ріпчасту пасеровану, сіль кухонну, цукор-пісок та спеції (перець духмяний, чорний, мускатний горіх, кориця, гвоздика мелені), який відрізняється тим, що додатково містить боби нуту бланшовані подрібнені в кількості 10-20 % та моркву пасеровану 3-4 %.
Разработан паштет печеночный, содержащий печень бланшированную измельченную, жир-сырец свиной или сало, лук репчатый паcсерованный, соль поваренную, сахар-песок и специи (перец душистый, черный, мускатный орех, корица, гвоздика молотые), который отличается тем, что дополнительно содержит бобы нута бланшированные измельченные в количестве 10-20% и морковь пассерованный 3-4%. Designed liver pate containing blanched chopped liver, fat-raw pork or bacon, onions passaged, salt, sugar and spices (allspice, black, nutmeg, cinnamon, cloves), which is characterized in that it further comprises nyty chopped blanched beans in the amount of 10-20% and carrots 3-4%. |
|
Date |
2012-10-30T15:04:43Z
2012-10-30T15:04:43Z 2010 |
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3405
|
|
Language |
other
|
|