Запис Детальніше

Исследование форм связи с материалом в макаронном тесте

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование форм связи с материалом в макаронном тесте
Дослідження форм зв’язку вологи з матеріалом в макаронному тісті
Research of moisture bond forms in macaroni dough
 
Creator Манк, В. В.
Манк, В. В.
Mank, V.
Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Голікова (Євсеєнко), Т. П.
Голикова (Евсеенко), Т. П.
Holikova (Yevseienko), T.
 
Subject Формы связи влаги, процессы сорбции и десорбции, нетрадиционное сырье.
Форми зв’язку вологи, процеси сорбції і десорбції, нетрадиційна сировина.
Forms of moisture bonds, processes of sorbtion and desorbtion, non-traditional raw materials.
 
Description У роботі представлені дослідження форми і енергії зв’язку вологи в макаронному тісті. Досліджені процеси сорбції і десорбції, а також кінетика видалення вологи в макаронному тісті. Встановлено вплив нетрадиційної сировини і харчових добавок на колоїдні процеси при виготовленні макаронних виробів. Визначені константи швидкості десорбції при вакуумному зневодненні макаронного тіста. В работе представлены исследования форм и энергии связи влаги с материалом в макаронном тесте. Исследованы процессы сорбции и десорбции, а также кинетика удаления влаги в макаронном тесте. Установлено влияние нетрадиционного сырья и пищевых добавок на коллоидные процессы при приготовлении макаронных изделий. Определены константы скорости десорбции при вакуумном обезвоживании макаронного теста. The papers demonstrate the researching of form and energy of water existing in macaroni dough. Processes of sorbtion and desorbtion as well as kinetic of dehydration of macaroni dough were also investigated. Influence of non-traditional raw materials and food additives on above-mentioned processes was found out. Speed desorbtion constants in vacuum dehydration of dough were identified.
 
Publisher Научные труды University of Food Technologies, Plovdiv
 
Date 2012-11-12T15:09:30Z
2012-11-12T15:09:30Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3634
 
Language other
 
Relation Tom L, Volume L, Issue 2;P. 12 – 15