Запис Детальніше

Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів
Соотношение термодинамических параметров и сроки хранения продуктов
Correlation thermodynamic parameter and shelf time of the products
 
Creator Леус, Р. М.
Леус, Р. Н.
Leus, R.
Максименко, І. Ф.
Максименко, И. Ф.
Maksymenko, I.
Соколенко, А. І.
Соколенко, А. И.
Sokolenko, A.
 
Subject термодинаміка
термодинамика
thermodynamics
мікроорганізми
рівновага
осмотичний тиск
активність
вода
розчин
микроорганизмы
равновесие
осмотическоедавление
активность
вода
раствор
microorganisms
balance
osmoticpressure
activity
water
solution
 
Description Розглянуто взаємозв’язки між термодинамічними параметрами і їх впливи на терміни зберігання харчових продуктів.
Рассмотрены взаимосвязи между термодинамическими параметрами и их влияние на сроки хранения пищевых продуктов.
Examinedthe relationshipbetween thermodynamic parametersand theirinfluence onshelf lifeof foods.
 
Date 2012-11-15T13:17:20Z
2012-11-15T13:17:20Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Леус, Р. М. Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів / Р. М. Леус, І. Ф. Максименко, А. І. Соколенко // Харчова промисловість. – 2012. – № 3. - С. 75-77.
0554–2081
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696
 
Language other