Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів
Соотношение термодинамических параметров и сроки хранения продуктов Correlation thermodynamic parameter and shelf time of the products |
|
Creator |
Леус, Р. М.
Леус, Р. Н. Leus, R. Максименко, І. Ф. Максименко, И. Ф. Maksymenko, I. Соколенко, А. І. Соколенко, А. И. Sokolenko, A. |
|
Subject |
термодинаміка
термодинамика thermodynamics мікроорганізми рівновага осмотичний тиск активність вода розчин микроорганизмы равновесие осмотическоедавление активность вода раствор microorganisms balance osmoticpressure activity water solution |
|
Description |
Розглянуто взаємозв’язки між термодинамічними параметрами і їх впливи на терміни зберігання харчових продуктів.
Рассмотрены взаимосвязи между термодинамическими параметрами и их влияние на сроки хранения пищевых продуктов. Examinedthe relationshipbetween thermodynamic parametersand theirinfluence onshelf lifeof foods. |
|
Date |
2012-11-15T13:17:20Z
2012-11-15T13:17:20Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Леус, Р. М. Співвідношення термодинамічних параметрів і терміни зберігання харчових продуктів / Р. М. Леус, І. Ф. Максименко, А. І. Соколенко // Харчова промисловість. – 2012. – № 3. - С. 75-77.
0554–2081 http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3696 |
|
Language |
other
|
|