Запис Детальніше

Інноваційна технологія солоду з тритікале

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Інноваційна технологія солоду з тритікале
Инновационная технология солода из тритикале
Innovative technology from malt triticale
 
Creator Домарецький, В. О.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
Клименко, О. М.
Клименко, О. М.
Klimenko, O.
Чебакова, І.
Чебакова, И.
Chebakova, I.
 
Subject тритікале
ферменти
солодорощення
гібрид
тритикале
гибрид
солодоращение
ферменти
triticale
a hybrid
malting
enzymes
 
Description Попередні показники тритікале, які характеризують його як найкращу зернову культуру для виробництва солоду, пива, ферментованих напоїв, хлібного квасу, продуктів дитячого харчування, хлібобулочних виробів тощо, можна рекомендувати аграрному сектору для широкого впровадження технології вирощування тритікале в багатьох регіонах України.
Предварительные показатели тритикале, которые характеризуют его как лучшую зерновую культуру для производства солода, пива, ферментированных напитков, хлебного кваса, продуктов детского питания, хлебобулочных изделий и т.д., можно рекомендовать аграрному сектору для широкого внедрения технологии выращивания тритикале во многих регионах Украины.
Preliminary figures triticale, describing it as the best crops for the production of malt, beer, fermented beverages, bread soup, baby food, bakery products, etc., we can recommend the agricultural sector for the widespread adoption of technology growing triticale in many regions of Ukraine.
 
Date 2012-12-03T15:15:58Z
2012-12-03T15:15:58Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Інноваційна технологія солоду з тритікале / В. О. Домарецький, В. М. Кошова, О. Клименко, І. Чебакова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3974
 
Language other