Інноваційна технологія солоду з тритікале
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Інноваційна технологія солоду з тритікале
Инновационная технология солода из тритикале Innovative technology from malt triticale |
|
Creator |
Домарецький, В. О.
Домарецкий, В. А. Domareckij, V. Кошова, В. М. Кошевая, В. Н. Koshova, V. Клименко, О. М. Клименко, О. М. Klimenko, O. Чебакова, І. Чебакова, И. Chebakova, I. |
|
Subject |
тритікале
ферменти солодорощення гібрид тритикале гибрид солодоращение ферменти triticale a hybrid malting enzymes |
|
Description |
Попередні показники тритікале, які характеризують його як найкращу зернову культуру для виробництва солоду, пива, ферментованих напоїв, хлібного квасу, продуктів дитячого харчування, хлібобулочних виробів тощо, можна рекомендувати аграрному сектору для широкого впровадження технології вирощування тритікале в багатьох регіонах України.
Предварительные показатели тритикале, которые характеризуют его как лучшую зерновую культуру для производства солода, пива, ферментированных напитков, хлебного кваса, продуктов детского питания, хлебобулочных изделий и т.д., можно рекомендовать аграрному сектору для широкого внедрения технологии выращивания тритикале во многих регионах Украины. Preliminary figures triticale, describing it as the best crops for the production of malt, beer, fermented beverages, bread soup, baby food, bakery products, etc., we can recommend the agricultural sector for the widespread adoption of technology growing triticale in many regions of Ukraine. |
|
Date |
2012-12-03T15:15:58Z
2012-12-03T15:15:58Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Інноваційна технологія солоду з тритікале / В. О. Домарецький, В. М. Кошова, О. Клименко, І. Чебакова // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 5. - С. 22-23.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3974 |
|
Language |
other
|
|