Запис Детальніше

Обґрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Обґрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами
Обоснование срока хранения пастообразных кисломолочных продуктов с пряностями
Substantiation of the period of storage of paste-like dairy products with spices
 
Creator Кузьмик, У. Г.
Кузьмик, У. Г.
Kuzmik, U.
Ющенко, Н. М.
Ющенко, Н. М.
Yuschenko, N.
 
Subject сир кисломолочний
творог
cottage cheese
сиркові вироби
творожные изделия
curd products
прянощі
пряности
spices
 
Description Авторами розроблено рецептурний склад сиркових виробів з композиціями різних видів прянощів. Встановлено рекомендовані дози внесення створених композицій прянощів, визначено органолептичні та фізико-хімічні показники зразків розроблених продуктів. Авторами разработан рецептурный состав творожных изделий с композициями различных видов пряностей. Установлены рекомендуемые дозы внесения созданных композиций пряностей, определено органолептические и физико-химические показатели образцов разработанных продуктов. The authors developed a recipe composition of curd articles with some compositions of various types of species. Recommended doses for the introduction of the compositions created have been determined, and organoleptic as well as physical-chemical performance of the samples of the products developed have been determined.
 
Date 2012-12-12T09:25:50Z
2012-12-12T09:25:50Z
2012
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4231