Обґрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Обґрунтування терміну зберігання пастоподібних кисломолочних продуктів з прянощами
Обоснование срока хранения пастообразных кисломолочных продуктов с пряностями Substantiation of the period of storage of paste-like dairy products with spices |
|
Creator |
Кузьмик, У. Г.
Кузьмик, У. Г. Kuzmik, U. Ющенко, Н. М. Ющенко, Н. М. Yuschenko, N. |
|
Subject |
сир кисломолочний
творог cottage cheese сиркові вироби творожные изделия curd products прянощі пряности spices |
|
Description |
Авторами розроблено рецептурний склад сиркових виробів з композиціями різних видів прянощів. Встановлено рекомендовані дози внесення створених композицій прянощів, визначено органолептичні та фізико-хімічні показники зразків розроблених продуктів. Авторами разработан рецептурный состав творожных изделий с композициями различных видов пряностей. Установлены рекомендуемые дозы внесения созданных композиций пряностей, определено органолептические и физико-химические показатели образцов разработанных продуктов. The authors developed a recipe composition of curd articles with some compositions of various types of species. Recommended doses for the introduction of the compositions created have been determined, and organoleptic as well as physical-chemical performance of the samples of the products developed have been determined.
|
|
Date |
2012-12-12T09:25:50Z
2012-12-12T09:25:50Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4231
|
|