Використання нетрадиційної сировини в складі кормосуміші
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання нетрадиційної сировини в складі кормосуміші
Использование нетрадиционного сырья в составе кормосмеси The non-traditional raw materials using at composition of fodder mixture |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Євтушенко, О. О. Евтушенко, О. А. Yevtushenko, O. Почеп, В. А. Почеп, В. А. Pochep, V. Бондар, А. О. Бондарь, А. О. Bondar, A. Улянич, І. Ф. Уляныч, И. Ф. Ulyanych, I. |
|
Subject |
картопля
буряковий жом виноградні вичавки фізико-хімічні властивості технологічна схема гранулювання мікроогранізми рецепт картофель свекольный жом виноградные выжимки физико-химические свойства технологическая схема гранулирование микроорганизмы рецепт potatoes beet pulp residue physical and chemical characteristics technological scheme to granulate microorganisms recipe |
|
Description |
В статті наведено інформацію про картоплю, буряковий жом та виноградні вичавки. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання зерна пшениці. Рекомендована вологість суміші – 16,0…18,0 %. Кількість введення компонентів – 1,0…4,5 %. Також було досліджено вплив добавок на процес зберігання гранул та ріст мікроорганізмів. В статті є результати по гранулюванню сумішей та їх аналіз. Математична модель крихкості гранул: Був розрахований рецепт кормової суміші. В статье наведена информация о картофеле, свекольном жоме и виноградных выжимках. Исследовано влияние нетрадиционного сырья на гранулирование зерна пшеницы. Рекомендуемая влажность смеси – 16,0…18,0 %. Количество введения компонентов – 1,0…4,5 %. Также было исследовано влияние добавок на процесс сохранения гранул и рост микроорганизмов. В статье есть результаты по гранулированию смесей и их анализ. Математическая модель крошимости гранул: Был рассчитан рецепт кормовой смеси. In the article was produced information about potatoes, beet pulp and residue. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate of wheat. Introduced humidity composition – 16,0…18,0 %. The quantity introduction of components – 1,0…4,5 %. Also it was researched influence of additives in process of preservation granules and microorganisms growth. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis. Mathematical model of grain brittleness: It was calculated the recipe of fodder mixture. |
|
Date |
2012-12-17T08:44:08Z
2012-12-17T08:44:08Z 2012 |
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Використання нетрадиційної сировини в складі кормосуміші / О. І. Шаповаленко, В. А. Почеп, О. О. Євтушенко, А. О. Бондар, І. Ф. Улянич // Хранение и переработка зерна. - 2012. - № 6. – С. 40-42.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4432 |
|
Language |
uk_UK
|
|