Запис Детальніше

Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві
Использоваание улучшающих добавок в макаронном производстве
Improving additives usage in pasta production
 
Creator Юрчак, В. Г.
Юрчак, В. Г.
Yurchak, V.
Корж, Т. В.
Корж, Т. В.
Korzh, T.
Волощук, Г. І.
Волощук, Г. И.
Voloshchuk, G.
 
Subject поліпшення
добавки
макарони
желатин
карбюлоза
метилцелюлоза
в’язкість
клейковина
улучшение
добавки
макароны
желатин
карбюлоза
метилцелюлоза
вязкость
клейковина
improvement
additives
pasta
gelatin
carbulosa
methyl pulp
viscosity
gluten
 
Description Досліджено вплив розчинів структуроутворюючих добавок желатину, карбюлози, метилцелюлози на клейковину макаронного тіста. Исследовано влияние растворов структурообразующих добавок желатина, карбюлозы, метилцелюлозы на клейковину макаронного теста. The influence of gelatin, carbulosa, methyl pulp structure-forming additives solution on pasta dough gluten was examined.
 
Date 2012-12-17T12:56:57Z
2012-12-17T12:56:57Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Юрчак, В. Г. Використання поліпшуючих добавок у макаронному виробництві / В. Г. Юрчак, Т. В. Корж, Г. І. Волощук // Хранение и переработка зерна. – 2003. - № 1. - С. 47-49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4469
 
Language uk_UK