Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою?
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою?
Высокопитательная соя. Сколько еще ей быть золушкой? Highly nourishing soy. How else would she be Cinderella? |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Шерстобітов, В. В. Шерстобитов, В. В. Sherstobitov, V. Капрельянц, Л. Капрельянц, Л. Kaprelyanz, L. Дрига, М. Дрыга, М. Driga, M. |
|
Subject |
соя
харчова цінність технологія соя пищевая ценность технология soy food value technology |
|
Description |
Зазначена харчова цінність сої та динаміка обсягів виробництва сої у світі. Наведено перелік технологій переробки сої, розроблених у НВО «Одеський біотехнологічний інститут». Приведена пищевая ценность сои и динамика объемов производства сои в мире. Приведен перечень технологий переработки сои, разработанных в НИО «Одесский биотехнологический институт». Is shown nutritional value of soybean production dynamics in the world. Is a list of soybean processing technologies developed by the SPA “Odessa biotechnology institute”.
|
|
Date |
2012-12-17T14:09:14Z
2012-12-17T14:09:14Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою? / О. І. Шаповаленко, В. В. Шерстобітов, Л. Капрельянц, М. Дрига // Зерно і хліб. - 2001. - № 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4481 |
|
Language |
other
|
|