Запис Детальніше

Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою?

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою?
Высокопитательная соя. Сколько еще ей быть золушкой?
Highly nourishing soy. How else would she be Cinderella?
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Шерстобітов, В. В.
Шерстобитов, В. В.
Sherstobitov, V.
Капрельянц, Л.
Капрельянц, Л.
Kaprelyanz, L.
Дрига, М.
Дрыга, М.
Driga, M.
 
Subject соя
харчова цінність
технологія
соя
пищевая ценность
технология
soy
food value
technology
 
Description Зазначена харчова цінність сої та динаміка обсягів виробництва сої у світі. Наведено перелік технологій переробки сої, розроблених у НВО «Одеський біотехнологічний інститут». Приведена пищевая ценность сои и динамика объемов производства сои в мире. Приведен перечень технологий переработки сои, разработанных в НИО «Одесский биотехнологический институт». Is shown nutritional value of soybean production dynamics in the world. Is a list of soybean processing technologies developed by the SPA “Odessa biotechnology institute”.
 
Date 2012-12-17T14:09:14Z
2012-12-17T14:09:14Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Високопоживна соя. Допоки їй бути попелюшкою? / О. І. Шаповаленко, В. В. Шерстобітов, Л. Капрельянц, М. Дрига // Зерно і хліб. - 2001. - № 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4481
 
Language other