Вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів
Влияние пшеничных зародышей на физико-технологические свойства премиксов Effect of wheat germ on physical and technological properties of the premixes |
|
Creator |
Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И. Shapovalenko, O. Янюк, Т. І. Янюк, Т. И. Yanyuk, T. |
|
Subject |
пшеничні зародки
фізико-технологічні властивості премікси когезивність пшеничные зародыши физико-технологические свойства премиксы когезивность wheat germ physical and technological properties premixes cohesiveness |
|
Description |
Розглянуто вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів, а також проведено оцінку преміксів на відповідність вимогам нормативної документації. Рассмотрено влияние пшеничных зародышей на физико-технологические свойства премиксов, а также проведено оценку премиксов на соответствие требованиям нормативной документации. The influence of wheat germ on physical and technological properties of the premixes has been considered. Assessment of pre-mixes on compliance with the requirements of regulatory documents has been done.
|
|
Date |
2012-12-17T14:50:20Z
2012-12-17T14:50:20Z 2001 |
|
Identifier |
Шаповаленко, О. І. Вплив пшеничних зародків на фізико-технологінi властивості преміксів / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк // Зерно і хліб. - 2001. - № 3. – С. 30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4501 |
|
Language |
uk_UK
|
|