Запис Детальніше

Вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів
Влияние пшеничных зародышей на физико-технологические свойства премиксов
Effect of wheat germ on physical and technological properties of the premixes
 
Creator Шаповаленко, О. І.
Шаповаленко, О. И.
Shapovalenko, O.
Янюк, Т. І.
Янюк, Т. И.
Yanyuk, T.
 
Subject пшеничні зародки
фізико-технологічні властивості
премікси
когезивність
пшеничные зародыши
физико-технологические свойства
премиксы
когезивность
wheat germ
physical and technological properties
premixes
cohesiveness
 
Description Розглянуто вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів, а також проведено оцінку преміксів на відповідність вимогам нормативної документації. Рассмотрено влияние пшеничных зародышей на физико-технологические свойства премиксов, а также проведено оценку премиксов на соответствие требованиям нормативной документации. The influence of wheat germ on physical and technological properties of the premixes has been considered. Assessment of pre-mixes on compliance with the requirements of regulatory documents has been done.
 
Date 2012-12-17T14:50:20Z
2012-12-17T14:50:20Z
2001
 
Identifier Шаповаленко, О. І. Вплив пшеничних зародків на фізико-технологінi властивості преміксів / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк // Зерно і хліб. - 2001. - № 3. – С. 30.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4501
 
Language uk_UK