Запис Детальніше

Проблеми якості і безпеки варених ковбасних виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми якості і безпеки варених ковбасних виробів
Проблемы качества и безопасности вареных колбас
Problems of quality and safety of cooked sausages
 
Creator Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И.
Goncharov, G.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
 
Subject Якість, безпека, технологія, варені ковбаси, фосфатні препарати.
Качество, безопасность, технология, вареные колбасы, фосфатные препараты.
Quality, safety, technology, cooked sausages, phosphate preparations.
 
Description При розробці вітчизняної фосфатної суміші брали до уваги посилання на мутагенну здатність циклічних конденсованих поліфосфатів. Розроблена нами фосфатна суміш включає солі триполіфосфату натрію і калію, пірофосфату натрію трьохзаміщенного дев’ятиводного, однокалійного та однонатрієвого ортофосфату, взятих у відповідному кількісному співвідношенні.
При разработке отечественной фосфатной смеси принимали во внимание ссылки на мутагенную способность циклических конденсированных полифосфатов. Разработанная нами фосфатная смесь включает соли триполифосфата натрия и калия, пирофосфата натрия трьохзамещонного девьятиводного, однокалийного и однонатриевого ортофосфата, взятых в соответствующем количественному соотношении.
In developing the phosphate mixture disregarded mutagenic ability cyclic condensed polyphosphates. We have developed a mixture of phosphate salts, which include sodium tripolyphosphate and potassium, sodium pyrophosphate 3-substitution, which contains 9 hydrogens, one potassium and one sodium phosphate, taken in the proper proportion.
 
Publisher Матеріали науково-практичної конференції “Безпечність продуктів харчування вітчизняного виробництва” м. Київ
 
Date 2012-12-17T14:56:48Z
2012-12-17T14:56:48Z
2003
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4503
 
Language other
 
Relation С. 57-60;