Проблеми якості і безпеки варених ковбасних виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Проблеми якості і безпеки варених ковбасних виробів
Проблемы качества и безопасности вареных колбас Problems of quality and safety of cooked sausages |
|
Creator |
Гончаров, Г. І.
Гончаров, Г. И. Goncharov, G. Страшинський, І. М. Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. |
|
Subject |
Якість, безпека, технологія, варені ковбаси, фосфатні препарати.
Качество, безопасность, технология, вареные колбасы, фосфатные препараты. Quality, safety, technology, cooked sausages, phosphate preparations. |
|
Description |
При розробці вітчизняної фосфатної суміші брали до уваги посилання на мутагенну здатність циклічних конденсованих поліфосфатів. Розроблена нами фосфатна суміш включає солі триполіфосфату натрію і калію, пірофосфату натрію трьохзаміщенного дев’ятиводного, однокалійного та однонатрієвого ортофосфату, взятих у відповідному кількісному співвідношенні.
При разработке отечественной фосфатной смеси принимали во внимание ссылки на мутагенную способность циклических конденсированных полифосфатов. Разработанная нами фосфатная смесь включает соли триполифосфата натрия и калия, пирофосфата натрия трьохзамещонного девьятиводного, однокалийного и однонатриевого ортофосфата, взятых в соответствующем количественному соотношении. In developing the phosphate mixture disregarded mutagenic ability cyclic condensed polyphosphates. We have developed a mixture of phosphate salts, which include sodium tripolyphosphate and potassium, sodium pyrophosphate 3-substitution, which contains 9 hydrogens, one potassium and one sodium phosphate, taken in the proper proportion. |
|
Publisher |
Матеріали науково-практичної конференції “Безпечність продуктів харчування вітчизняного виробництва” м. Київ
|
|
Date |
2012-12-17T14:56:48Z
2012-12-17T14:56:48Z 2003 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4503
|
|
Language |
other
|
|
Relation |
С. 57-60;
|
|