Запис Детальніше

Математичне моделювання процесу зміни температури кави при додаванні вершків

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Математичне моделювання процесу зміни температури кави при додаванні вершків
Математическое моделирование процесса изменения температуры кофе при добавлении сливок
Mathematical modeling of temperature variation coffee by adding cream
 
Creator Кожухівська, І. М.
Зінькевич, О. П.
Сологуб, К. М.
Кожуховская, И. М.
Зинькевич, А. П.
Сологуб, К. М.
Kozhuhivska, I.
Zinkevych, O.
Sologub, K.
 
Subject закон зміни температури кави
закон изменения температуры кофе
the variation of the temperature of coffee
диференціальне рівняння
температура кави
вплив домішок
дифференциальное уравнение
температура кофе
влияние примесей
the differential equation of coffee
the impact of impurities
 
Description В результаті дослідження реального процесу (додавання до кави вершків) отримали диференціальну модель зміни температури кави при додаванні до неї вершків в певні моменти часу. На основі цього, враховуючи природні припущення, проведено числові розрахунки і визначено як вплинули домішки на температуру кави.
В результате исследования реального процесса (добавление к кофе сливок) получили дифференциальную модель изменения температуры кофе при добавлении к ней сливок в определенные моменты времени. На основе этого, учитывая природные предположение, проведены числовые расчеты и определены как повлияли примеси на температуру кофе.
The study real process (adding to coffee creamer) have a differential pattern of temperature change coffee by adding cream to it at certain times. Based on this, given the natural assumption made numerical calculations and is defined as the impact of impurities on the temperature of coffee.
 
Date 2012-12-17T15:20:55Z
2012-12-17T15:20:55Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Кожухівська, І. М. Математичне моделювання процесу зміни температури кави при додаванні вершків / І. М. Кожухівська, О. П. Зінькевич, К. М. Сологуб // Ukrainian Food Journal, 2012. - № 1. - С. 101-104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4516
 
Language other