Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка
Исследование кинетики адсорбции пектиновых веществ шунгитом из сока столовой свеклы Research of kinetics of adsorption of pectin substances of шунгітом is from juice of table beet |
|
Creator |
Шейко, Т. В.
Шейко, Т. В. Sheiko, T. Мельник, Л. М. Мельник, Л. Н. Melnik, L. Марценюк, О. С. Марценюк, А. С. Martsenyuk, O. |
|
Subject |
Сік столового буряка, шунгіт, адсорбційне очищення, коефіцієнти дифузії, масовіддачі, масопередачі.
Сок столовой свеклы, шунгит, адсорбционная очистка, коэффициенты диффузии, массоотдачи, массопередачи. Beet juice, shungite, adsorption, diffusion coefficient, mass transfer coefficient. |
|
Description |
Досліджено кінетику адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка шунгітом, визначено коефіцієнти масовіддачі та масопередачі при зовнішній та внутрішній дифузії в порах адсорбента. Исследована кинетика адсорбции пектинових веществ из сока столовой свеклы шунгитом, определены коэффициенты массоотдачи и массопередачи при внешней и внутренней диффузии в порах адсорбента. Was to investigate the kinetics of adsorption of pectic substances from beet juice by schungite, were determined mass transfer coefficient in external and internal diffusion in pores of the adsorbent.
|
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-12-24T13:43:05Z
2012-12-24T13:43:05Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4937
|
|
Language |
other
|
|