Запис Детальніше

Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка
Исследование кинетики адсорбции пектиновых веществ шунгитом из сока столовой свеклы
Research of kinetics of adsorption of pectin substances of шунгітом is from juice of table beet
 
Creator Шейко, Т. В.
Шейко, Т. В.
Sheiko, T.
Мельник, Л. М.
Мельник, Л. Н.
Melnik, L.
Марценюк, О. С.
Марценюк, А. С.
Martsenyuk, O.
 
Subject Сік столового буряка, шунгіт, адсорбційне очищення, коефіцієнти дифузії, масовіддачі, масопередачі.
Сок столовой свеклы, шунгит, адсорбционная очистка, коэффициенты диффузии, массоотдачи, массопередачи.
Beet juice, shungite, adsorption, diffusion coefficient, mass transfer coefficient.
 
Description Досліджено кінетику адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка шунгітом, визначено коефіцієнти масовіддачі та масопередачі при зовнішній та внутрішній дифузії в порах адсорбента. Исследована кинетика адсорбции пектинових веществ из сока столовой свеклы шунгитом, определены коэффициенты массоотдачи и массопередачи при внешней и внутренней диффузии в порах адсорбента. Was to investigate the kinetics of adsorption of pectic substances from beet juice by schungite, were determined mass transfer coefficient in external and internal diffusion in pores of the adsorbent.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-12-24T13:43:05Z
2012-12-24T13:43:05Z
2010
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4937
 
Language other